Maannomade
Maannomade Spirituality 13 jan 2020

Astro time: dit is de niet-zweverige weekhoroscoop van 13 tot 19 januari

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 13 januari

Venus in Vissen

Wanneer de planeet van de liefde haar entree maakt naar een dromerig en gevoelig sterrenbeeld, belooft dat flink wat voor ons liefdesleven. Vissen, met haar versterkte emoties en intuïtie brengen extra diepte aan de liefde die je geeft en ontvangt. Want ondanks dat Vissen een sterrenbeeld is dat ons tot roering brengt, legt Vissen altijd de focus op de energie van anderen.

In combinatie met Venus werkt dat erg fijn. Een maand om te connecten met de ander, nog dieper en verder! Zeker met de dreamy vibe van Vissen is het perfect om weer verliefd te worden op je partner. Zit je in zwaar vaarwater? Plan dan vooral binnenkort een weekend samen in, zonder afleiding. Tijd voor vergeving, verder te kijken om samen verder te gaan en elkaar begrijpen. Love rules!

Maan nog in Leeuw

Maan in Leeuw brengt een hoop energie mee om de week te starten. Leeuw is speels en heeft er wel zin in. Fijn om met deze positiviteit en openheid de week te starten, zeker onder het genot van een kopje thee met collega’s!

Dinsdag 14 januari & woensdag 15 januari

Maan in Maagd

Maagd ziet elk detail en met de energie van de maan pikken we flink wat signalen op. We willen organiseren, onze handen laten wapperen en werk verzetten. Hierdoor staan onder andere onze emoties op een laag pitje. Vermijd haast en stress, want ondanks dat Maagd mega productief kan zijn, is stress funest voor jezelf.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Donderdag 16 januari & vrijdag 17 januari

Maan in Weegschaal

Na de praktische energie van maan in Maagd, helpt Weegschaal ons om weer tot onszelf te komen. Hard werken om onder andere aan je emoties te ontsnappen, kan als een fijne uitvlucht voelen, maar is zeker niet de oplossing. Weegschaal laat ons zien dat we harmonie moeten nastreven en brengt ons daarom meer rust. Hallo inner peace!

Mercurius in Waterman

Na de transitie van Venus naar Vissen, krijgen je relaties ook een boost met de transitie van Mercurius naar Waterman. Mercurius, de planeet van communicatie en intelligentie verhuist naar Waterman, een sterrenbeeld dat puur out of the box denkt.

Vind je vast ook leuk: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Waterman is sociaal en brainstormt graag met anderen om samen nieuwe ideeën voort te brengen. Dat vindt niet alleen je werk leuk, want dit creatief denken kan je helpen om met nieuwe oplossingen te komen, maar ook je partner. Mercurius in Waterman maakt ons nieuwsgierig en open naar elkaars ideeën, dus perfect om tot elkaar te komen.

Zaterdag 18 januari & zondag 19 januari

Maan in Schorpioen

De Schorpioenenmaan versterkt onze intuïtie. We krijgen een kijkje in de emoties die diep van binnen spelen, wat niet altijd een makkelijk is. Het kan soms voelen als zware energie, dus plan een rustig weekendje met anderen in. Want we zijn in de mood voor diepgaande gesprekken, perfect om te praten over wat er allemaal in je om gaat.

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro time: dit is de niet-zweverige weekhoroscoop van 13 tot 19 januari
Sluiten