Maannomade
Maannomade Spirituality 13 apr 2020

De astro-agenda van 13 – 19 april: dít kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 13 april t/m woensdag 15 april

Maan in Steenbok

De dromen van Boogschutter, zijn het werk van Steenbok! Plan vandaag je dag zo in dat je zo min mogelijk afleiding hebt, ook als dat betekent dat je beter die ene meeting kan skippen. Steenbok heeft de lange adem, laat zich niet uit het veld slaan en zit bomvol motivatie en doorzettingsvermogen. Gebruik deze daarom optimaal.

Donderdag 16 april & vrijdag 17 april

Maan in Waterman

Na de workvibe van maan in Steenbok worden we met de transitie naar Waterman uitgedaagd om buiten de lijntjes te kleuren. Om jezelf los te maken van vastgeroeste patronen maar juist te streven naar innovatie, nieuwe mogelijkheden en toffe uitdagingen. Tijd om te kijken naar hoe je jouw dag nog meer kleur kan geven.

Must read: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Neem bijvoorbeeld eens een andere fietsroute of maak eens een lekker speciaal ontbijt klaar doordeweeks. Want waarom zou je alleen in het weekend leuke en nieuwe dingen gaan doen? Maak er elke dag een feestje van!

Zaterdag 18 april

Maan in Vissen

Met de transitie van maan naar Vissen keren we in ons zelf en worden daardoor eigenlijk gedwongen om meer aandacht te besteden aan onze intuïtie. Het onderbuikgevoel dat we snel negeren, maar ook de emotionele processen die we mee blijven zeulen.

Het is een transitie waarbij juist rustig aan doen, tijd voor jezelf inplannen en lief zijn voor jezelf centraal staat. Zeg daarom vooral afspraken af als je merkt dat het je dit weekend te veel gaat worden. Blame it on Vissen!

Zondag 19 april

Zon naar Stier

Zon in Stier, die transitie betekent puur genieten! Waarbij de zon een meer algemene invloed op ons heeft, zorgt deze transitie naar Stier ervoor dat we in rustig vaarwater komen. Het is geen tijd om te haasten, maar tijd om comfortabel de dag door te komen.

Stier doet het graag wat rustig aan, liever lui dan moe en liever focussen op de lange termijn dan direct alles af hebben. Stier investeert namelijk alleen zijn energie in projecten waar ‘ie echt vertrouwen heeft. Voldoende tijd dus over om te genieten van het fijne weer, de mensen om je heen en de natuur die in volle bloei staat!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
De astro-agenda van 13 – 19 april: dít kan je verwachten van de cosmos
Sluiten