Maannomade
Maannomade Spirituality 12 jul 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 12 t/m 18 juli: tijd om terug te trekken

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 12 juli

Mercurius naar Kreeft + maan nog in Leeuw 

Een dag vol onrust! De maan met invloed op onze gevoelens, staat nog in Leeuw, waardoor we ons passievol en vol vuur voelen. Maar met de verhuizing van Mercurius, planeet van communicatie, naar gevoelig sterrenbeeld Kreeft voelen we ons sneller aangevallen en hebben we de neiging om ons te moeten verdedigen.

Er ligt drama op de loer als we ons vandaag aangevallen voelen, want onzekere, emotionele Leeuwen kunnen fel uit de hoek komen…

Dinsdag 13 & woensdag 14 juli

Maan naar Maagd

Tijd voor meer afstand van onze innerlijke wereld, want met de verhuizing van maan naar Maagd worden we een stukje afstandelijker. We zullen ons vooral gaan focussen op de taken die we gedaan moeten krijgen en de deadlines die we willen gaan halen.

Matchen jullie sterrenbeelden? Zo gebruik je astrologie om je relatie te verbeteren

Geen tijd voor drama dus, want de komende dagen voelt het alsof er zoveel gedaan moet worden, dat we geen tijd hebben om eraan te denken. Goede dagen om een vast ritme aan te houden, want dan heb je het gevoel nog ergens grip op te hebben…

Donderdag 15 & vrijdag 16 juli

Maan naar Weegschaal

Tijd om weer te werken aan onze emotionele skills. Waar Maagd ons liet focussen op de praktische kant van het leven, laat Weegschaal ons juist inzien wat de mensen om ons heen betekenen. Een goede tijd om dus extra aandacht te besteden aan de mensen die dichtbij je staan en de gezelligheid op te zoeken met de juiste personen.

Extra belangrijk, want je moet je tijdens Weegschaal niet bevinden in het gezelschap van mensen die je grenzen opzoeken omdat je geneigd bent jezelf deze dagen meer weg te cijferen.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Zaterdag 17 & zondag 18 juli

Maan naar Schorpioen

Deze transitie van de maan naar Schorpioen zorgt ervoor dat we ons meer terug gaan trekken, want de wereld voelt zwaarder dan normaal. Met de maan in Schorpioen voelen onze emoties scherper en zijn we sneller overprikkeld met alle gevolgen van dien.

Gebruik het weekend dus vooral om lekker op te laden en je eigen grenzen bewaken!

Een astroloog vertelt: dít is de invloed van je sterrenbeeld op je mentale staat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 12 t/m 18 juli: tijd om terug te trekken
Sluiten