Maannomade
Maannomade Spirituality 12 apr 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 12 t/m 18 april: dít hebben de sterren in petto

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 12 & dinsdag 13 april

Maan naar Stier

Na de nieuwe maan komen we weer fijn op aarde met de transitie van de maan naar Stier. De maan met invloed op onze emoties brengt ons uit het hoofd weer terug in ons lichaam. We voelen sterk waar we behoeften aan hebben en dankzij maan in Stier is dat vooral rust en self-care.

Alhoewel we ons dankzij Stier vooral zullen opladen als we tijd in de natuur besteden, is het met dit weer beter om lekker binnen te blijven. Doe vandaag dus vooral rustig aan, want de nieuwe maan is een kosmisch hoogtepunt dat veel energie kan kosten!

Een goede dag om jezelf dus te verwennen met lekker eten of door duurzaam te gaan shoppen om je garderobe weer eens een op te frissen.

Woensdag 14 april

Venus naar Stier

Naast de maan komt ook liefdesplaneet Venus haar tijd doorbrengen in het aardse en warme sterrenbeeld Stier. Een match made in heaven! De maan staat voor emoties en onderbewustzijn en Venus voor de liefde die we voelen en ervaren. Venus voelt zich thuis in het down to earth sterrenbeeld, want niet alleen zijn we emotioneel stabieler, ook zet Stier onze zintuigen op scherp.

De niet-zweverige maandhoroscoop van april 2021: de zon staat in Ram

Een fijn sterrenbeeld dat ervoor zorgt dat je liefde en passie sterker zal ervaren. Fijn voor relaties, of je die nou met een ander hebt of met jezelf want liefde is overal! Daarnaast heeft Venus oog voor schoonheid en kunst, dus shoppen voor een duurzame voorjaarsgarderobe of interieur zal daarom een stuk makkelijker gaan.

Fijn voor het oog dat ook wat wil, maar misschien minder voor je portemonnee want Venus kan het geld wel laten vliegen…

Donderdag 15 & vrijdag 16 april

Maan naar Tweelingen

De transitie van maan naar Tweelingen is er één die we vaak ongemerkt kunnen voelen. Waar we in Stier het vaak rustig aan deden, geeft de maan in Tweelingen ons weer frisse energie. Als Luchtteken zorgt Tweelingen ervoor dat we ons laten leiden door nieuwsgierigheid.

Tuinieren volgens de fases van de maan: hoe doe je dat?

Hierdoor sta je meer open voor gesprekken, maar ook voor nieuwe cursussen of boeken die je wat bijbrengen. Ga vooral luchtige gesprekken aan, want voor zware gesprekken zal geen concentratie hebben. Tweelingen wordt graag geprikkeld en daardoor kan het lastiger zijn om je lange tijd te focussen op gesprekken of taken die veel energie kosten.

Zaterdag 17 & zondag 18 april

Maan naar Kreeft

Dankzij de coronamaatregelen valt er helaas niet veel buitenshuis te doen. Over het algemeen is dat balen, maar wanneer de maan in Kreeft staat is dat juist wel lekker! Sterrenbeeld Kreeft brengt warmte en liefde met zich mee die zich vooral uit naar haar naasten.

Daarom vind Kreeft het wel lekker om meer tijd bij familie en vrienden door te brengen, want de liefde moet gedeeld worden. Kijk daarom of je dit weekend extra aandacht kan besteden aan de mensen die je dierbaar zijn. Hoe klein of groot het gebaar ook zal zijn, een beetje liefde in deze barre tijden is altijd welkom!

How to: je eigen ‘moon water’ maken (en waarom je dat wilt doen)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 12 t/m 18 april: dít hebben de sterren in petto
Sluiten