Maannomade
Maannomade Spirituality 11 okt 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 11 t/m 17 oktober: de week begint productief

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 11  & dinsdag 12 oktober

Maan verhuist naar Steenbok

Na een weekend waarin we dankzij de maan in Boogschutter zin hadden in avontuur en risico, trekken we ons de komende dagen weer terug nu maan naar Steenbok verhuist. De maan met invloed op onze emoties en onze behoeften zorgt ervoor dat we in Steenbok een stukje productiever zullen zijn.

Lees ook: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

In de nuchtere energie van Steenbok hebben we vooral behoeften om werk te verzetten om onze ambities te voeden en geen zin in de dingen die ons emotioneel afleiden. Geen wonder dat het daarom de komende dagen lastiger zal worden om te voelen wat er diep van binnen speelt, want we zullen meer aandacht hebben voor de praktische zaken…

Woensdag 13 t/m vrijdag 15 oktober

Maan verhuist naar Waterman             

Na de serieuze, praktische toon van de afgelopen dagen is het tijd voor luchtigheid! Met de verhuizing van de maan naar het creatieve sterrenbeeld Waterman hebben we zin om onze gedachten te gaan gebruiken. Een fijne, vrolijke energie die ervoor zorgt dat we ons meer openstellen voor ideeën van buitenaf en meer aandacht hebben voor de wereld om ons heen.

Ook lezen: Matchen jullie sterrenbeelden? Zo gebruik je astrologie om je relatie te verbeteren

Mocht je nog niet zijn overgestapt, dan kan duurzame Waterman je best eens stimuleren om de melk door havermelk te vervangen in je cappuccino. Of door het afval zelf weg te gooien dat je tegenkomt tijdens je dagelijkse wandeling, want elk beetje telt voor een mooiere wereld.

Zaterdag 16 & zondag 17 oktober

Maan verhuist naar Vissen

Plan maar een rustig weekend in, want een weekend met de maan in Vissen betekent veel emoties en behoefte aan rust! Als laatste teken van de dierenriem is het Vissen die ervoor zorgt dat we het een tandje rustiger aan doen om bij te komen van de prikkels die we hebben gekregen.

Want waar we de week vrij emotieloos begonnen dankzij Steenbok, voelen we dit weekend juist de emmer vooral overlopen… Plan dus een weekend in waar je extra goed voor jezelf zorgt, lekker uitslaapt en vooral doet wat goed voelt zodat je helemaal kan bijkomen voor de volle maan van komende week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 11 t/m 17 oktober: de week begint productief
Sluiten