Maannomade
Maannomade Spirituality 10 mei 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 10 t/m 16 mei: mét een nieuwe maan

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Komende week hebben we niet alleen een nieuwe maan die ons over de toekomst laat nadenken, maar zal er ook een nieuwe periode aanbreken waarin we meer aandacht hebben voor mentaal welzijn. Dit kan je verwachten:

Maandag 10 mei

Maan nog in Stier

We starten de week met de maan nog in Stier. De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn maakt zich klaar voor de nieuwe start die ons staat te wachten tijdens de nieuwe maan van morgen. Bedenk je daarom welke nieuwe start jij wilt gaan maken, want dankzij Stier hebben we extra oog voor de mogelijkheden die in de toekomst liggen. We zijn daardoor ook extra down to earth, waardoor de kans klein is dat je foute beslissingen zal gaan maken die te mooi zijn om waar te zijn…

Dinsdag 11 mei

Nieuwe maan in Stier

De nieuwe maan is net als de volle maan een hoogtepunt dat we sterk voelen. Waar de volle maan onze emoties vooral triggert, brengt de nieuwe maan meer energie om aan de slag te gaan met nieuwe mogelijkheden die op ons pad komen. De nieuwe maan in Stier focust zich sterk op de toekomst, omdat Stier ons laat zien dat we stabiliteit en veiligheid nodig hebben. Zeker in deze onrustige tijden…

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei 2021: de zon staat in Stier

De nieuwe maan maakt ons bewust van het feit dat we de toekomst zelf kunnen creëren maar dat we zelf het werk moeten verrichten. Niet langer wachten op wat er op ons pad komt, maar zelf ons pad gaan uitbanen. Een goed moment om stil te staan bij de keuzes waar jij invloed op hebt om jezelf meer comfort en stabiliteit te geven.

Woensdag 12 mei

Maan naar Tweelingen

Na de energie die de nieuwe maan ons gaf om de toekomst in eigen hand te nemen, krijgen we nog meer energie nu de maan in Tweelingen zal staan. In Tweelingen voelen we meer energie en spontaniteit opborrelen en hebben we daarom behoefte aan afleidende prikkels.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Minder handig als je een naderende deadline hebt staan, want hierdoor kan het lastig zijn om je te focussen op die grote taak die voor je ligt. Wel heel handig om de komende dagen meerdere klussen tegelijk te doen, want dankzij Tweelingen ben je nu nog beter in multitasken!

Donderdag 13 & vrijdag 15 mei

Jupiter naar Vissen

Een transitie van een grote planeet waar we toch even aandacht aan moeten besteden. Alhoewel de grotere planeten zoals Jupiter, Saturnus en Pluto niet direct invloed hebben op onze gemoedstoestand, hebben ze wel een algemene invloed op de samenleving. Jupiter is de planeet van geluk en optimisme, onze goede karma!

Tuinieren volgens de fases van de maan: hoe doe je dat?

Met de transitie naar Vissen gaan we een periode in waarin we spiritualiteit, mentale gezondheid en onze zachte kant mogen gaan ontwikkelen. Een mooie periode waarin we de hardheid van vroeger achter ons laten en de focus komt te liggen op aandacht voor mentaal welzijn, meer empathie voor de mensen om ons heen en meer emotionele connectie.

Investeer daarom meer tijd in jezelf, gun jezelf die meditatiecursus of duik eens in de spirituele wereld om te kijken hoe jij beter voor jezelf kan zorgen!

Zaterdag 15 & zondag 16 mei

Maan naar Kreeft

Een weekend met de maan in Kreeft is een weekend om vooral thuis door te brengen of bij familie! Dankzij Kreeft voelen we ons emotioneler en zelfs een stukje sentimenteler waardoor we sterk behoefte hebben aan de steun van de lieve mensen om ons heen.

Niet dat we nou echt een wrak zijn, maar de dagen voelen wat zwaarder en je ervaart sterker hoeveel de mensen om je heen voor je betekenen. Wees daarom extra lief voor jezelf en gun je de dingen die opbeuren, zoals het kopen van een bosje bloemen!

Luistertip! 🎧

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 10 t/m 16 mei: mét een nieuwe maan
Sluiten