Maannomade
Maannomade Spirituality 10 feb 2020

Astrologie-agenda van 10 tot 16 februari: dé niet-zweverige weekhoroscoop

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 10 februari & dinsdag 11 februari

Maan in Maagd

Maagd zorgt voor een productieve start van de week. Je bent all-in the details en wilt het allemaal op orde hebben. Perfect om de bezem door je administratie te halen of te kijken welke taken nou echt belangrijk zijn en welke je kan uitstellen. Je bent flexibel en analytisch, maar hebt geen ruimte voor emoties. Die komen later wel!

Woensdag 12 februari & donderdag 13 februari

Maan in Weegschaal

Vlak voor Valentijnsdag maakt de maan haar transitie naar Weegschaal, een sterrenbeeld dat op zoek is naar harmonie en liefde. Liefde voor iedereen, maar ook zeker liefde voor jezelf. Geen tijd voor opzichtige cadeaus, maar om tijd samen te besteden.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

We willen werken aan onze relaties, niet alleen op gebied van liefde maar ook met vrienden en collega’s. Waar het ook wrijft, praat erover en kijk bewust naar beide kanten van het verhaal, er is namelijk altijd een middenweg!

Vrijdag 14 februari & zaterdag 15 februari

Maan in Schorpioen

Op Valentijnsdag maakt de maan haar transitie naar verdiepende Schorpioen. Een energie die er geen doekjes om windt en op zoek gaat naar waarheid en connectie. Geen bom aan liefde, roosjes op bed en zoetsappige verhalen, maar diepgaande gesprekken om dichter tot elkaar te komen.

Om je relatie naar een hoger niveau te tillen of om beren van het pad te halen. Transformatie en helen is key. Ook wanneer je niet in relatie bent, is dit het moment om goed naar jezelf te kijken. Ben je tevreden waar je staat? Waar houdt jij jezelf tegen om verder te groeien?

Lees ook: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Valentijnsdag draait niet alleen om stelletjes, maar ook om het vinden van liefde naar jezelf. Geef jezelf een cadeau, een warme douche en verwen jezelf! Je verdient dit!

Zondag 16 februari

Mars in Steenbok

Mars kennen we als de planeet van oorlog, maar is ook de planeet van onze passies. Alles dat ons vuurtje laat branden, is waar Mars over heerst. Wanneer Mars de transitie maakt naar Steenbok, voelt hij zich zeker comfortabel.

Steenbok weet waar hij heen wil en met Mars wordt je geholpen om het uiterste uit je passies te halen. We gaan niet voor de korte vreugde, maar juist voor de lange termijndoelen. Niet helemaal Mars zijn ding, want die kan vrij impulsief zijn, maar wel een fijne tegenhanger.

Ook leuk: Wetenschapper én astrologe: een interview met Bedrock’s astrologe Maannomade

Geen oplaaiende discussies, want daar heeft Steenbok geen tijd (en energie) voor. En ook in relaties gaan we niet voor de short-fling, maar juist voor een stevige basis voor een relatie. Denk aan de longrun!

Mercurius retrograde in vissen

Vandaag start de retrograde van Mercurius in Vissen. Tijdens retrograde ervaren we een verstoorde energie die ons uitdaagt om te kijken naar creatieve oplossingen. Wanneer deze retrograde plaats vindt in het teken van Vissen, worden we uitgedaagd om goed te kijken naar de communicatie van onze emoties.

Misverstanden liggen op de loer, maar juist door open kaart te spelen en jouw emoties niet te laten heersen, kan je pas echt een boodschap over brengen.

Maan in Boogschutter

Na de zwaardere vibe van Schorpioen maakt de maan haar transitie naar een optimistisch en luchtiger teken. Boogschutter zorgt ervoor dat we de diepte achter laten en ons focussen op de toekomst. Het leven is te kort om te blijven piekeren en denken en Boogschutter wil het liefst alles ontdekken.

Probeer eens een nieuw uitje vandaag, een nieuw bos om in te wandelen of stap een boekenwinkel in. Kennis en nieuwe ervaringen zijn erg fijn om een nieuwe start te maken!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 10 tot 16 februari: dé niet-zweverige weekhoroscoop
Sluiten