Maannomade
Maannomade Spirituality 10 aug 2020

De niet-zweverige astro-agenda van 10 t/m 16 augustus: het wordt een rustige week

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 10 & dinsdag 11 augustus

Maan naar Stier

Zit je lekker qua motivatie? Focus je dan de komende 2 dagen vooral op de lange termijn projecten die op dit moment een beetje stroef lopen. Stier maakt van ons echte doorzetters die niet zomaar opgeven. Maar na al het harde werken komt ook genieten, zeker als het aan Stier ligt. Plan vandaag of morgen vooral een lekkere lunch of diner in!

Want wanneer de maan in Stier staat, genieten we nog veel meer van al het fijns in het leven. Zintuigen worden scherper en de behoefte om te genieten van het moment wordt groter. Na al dat harde werken heb je dit zeker verdiend.

Luister nu ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Woensdag 12 augustus

Maan naar Tweelingen

Tijd voor gezelligheid en flierefluiten. Wanneer de maan naar Tweelingen verhuist, craven we naar mentale stimulatie. Geen tijd om aandacht te besteden aan onze emoties, want we willen geprikkeld worden. Hierdoor wordt gefocust aan de slag gaan een stukje lastiger, want door de behoefte aan prikkels is het erg lastig je te focussen op één project.

Pak dus de komende dagen vooral meerdere kleine taakjes op om af te maken en maak de dagen niet te lang. En als je er echt door heen zit, werkt kletsen de komende dagen extra goed. Tweelingen maakt ons een stukje communicatiever namelijk.

Ook interessant: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Vrijdag 14 t/m zondag 16 augustus

Maan naar Kreeft

Komend weekend is vooral erg fijn voor Netflix en chill. Kreeft versterkt de maanenergie waardoor je emoties sterker binnen komen. Hierdoor hebben we extra behoefte aan de warmte van thuis.

Thuis op de bank, maar ook de mensen thuis. Breng vooral veel tijd door met de mensen die dichtbij je staan en durf toe te geven aan de emoties die binnen komen.  Een goed moment om naast voor anderen, ook goed voor ons zelf te zorgen. Dat vergeten we snel…

Meer astrologie?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De niet-zweverige astro-agenda van 10 t/m 16 augustus: het wordt een rustige week
Sluiten