Maannomade
Maannomade Spirituality 1 nov 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 t/m 7 november: lekker praktisch

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 8 & dinsdag 9 november

Maan naar Steenbok

Maandagen zijn vaak dagen die dubbel voelen. Enerzijds staat ons een nieuwe week te wachten met spannende vooruitzichten, maar ook weten we dat we vandaag echt weer naar het werk toe moeten. Waar dat laatste normaal gesproken niet het leukste moment van de dag is, zal het vandaag een stuk makkelijker afgaan nu maan naar Steenbok verhuist.

Manifesteren met magische maankracht: zo doe je dat

De maan, planeet met invloed op onze emoties en onderbewustzijn, zorgt ervoor dat we lekker praktisch zijn ingesteld en extra energie hebben om onze carrière een boost te geven. Een goed begin van je week dus, want je zal daardoor projecten extra goed kunnen afronden.

Woensdag 10 & donderdag 11 november

Maan naar Waterman

Het is tijd voor rebellie, tenminste als het aan Waterman ligt. Nu de maan verhuist naar Waterman hebben we een sterkere behoefte aan verandering om een mooiere wereld te maken. Zet daarom je duurzame beentje voor en kijk naar welk verschil jij kan maken.

BEDROCK’s niet-zweverige maandhoroscoop van oktober 2021

Neem bijvoorbeeld toch die havermelk mee naar werk om collega’s te inspireren ook veganchinno’s te maken of ga vintage shoppen. Ga vooral komende dagen lekker tegen de stroming in om die duurzame statement af te geven, want het is tijd voor verandering!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 november

Maan naar Vissen

Niet de meest productieve dag staat je vandaag te wachten, want met de overgang van maan naar Vissen zullen we meer gaan dagdromen… In Vissen spelen onze emoties een grotere rol maar voelen we ook een sterkere connectie met ons onderbewustzijn waardoor gedachten geneigd zijn sneller af te dwalen.

Niet handig tijdens die meeting, maar wel voor brainstormsessies om eens goed out-of-the-box te denken.

Volle maan versus nieuwe maan: wat is het verschil?

Zondag 14 november

Maan naar Ram

Voor het eind van het weekend verhuist de maan naar Ram, waarin ons zelfvertrouwen een vurige boost zal krijgen. Een fijne afsluiting omdat Ram je extra energie zal geven om nog leuke, fysieke dingen te gaan ondernemen.

Ram is geen stilzitter, dus Netflixen op de bank is geen goede activiteit vandaag… Wel een goed idee om er nog op uit te trekken en optimaal van de herfst te gaan genieten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 t/m 7 november: lekker praktisch
Sluiten