Maannomade
Maannomade Spirituality 1 mrt 2021

Dé niet-zweverige horoscoop van 1 t/m 7 maart 2021: dít kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 1 maart

Maan nog in Weegschaal

We starten de week met de maan nog in Weegschaal. In de astrologie heeft de maan invloed op onze emoties en na een weekend met een volle maan hebben we die invloed zeker gevoeld. In het sterrenbeeld Weegschaal laat de maan ons emotioneel weer goed voor onszelf zorgen. Een tijd van opladen, voelen waar we behoefte aan hebben en aanpassen waar nodig.

Een fijne tijd waarin we voor onszelf zorgen door onze connecties met anderen weer aan te halen en van omgeving te veranderen. Geen tijd om alleen te zijn, maar vooral om samen bij te praten en te lachen. Stap dus uit de haast en zoek bewust de rust op om tijd vrij te maken voor anderen. Alles komt goed!

Dinsdag 2 maart

Maan naar Schorpioen

Met de maan in Schorpioen gaan we de diepte in en gaan we onszelf emotioneel confronteren. Een tijd waarin we meer onrust voelen die we bewust zelf creëren om dichter tot de kern te komen. Geen tijd om te doen alsof er niks aan de hand is, want met de maan in Schorpioen wordt geen enkele emotie verborgen gehouden.

De maandhoroscoop van februari 2021: de zon verhuist naar Vissen

Dankzij Schorpioen gaan we verder kijken dan de emoties die we voelen om de rauwe waarheid boven tafel te halen. Wees je er dus van bewust dat je de komende dagen een stukje prikkelbaarder en vermoeider kan zijn door de emotionele load die je met je mee draagt. Een goede tijd om thuis te werken, want de dagen kunnen te zwaar aanvoelen om te moeten dealen met collega’s.

Woensdag 3 maart

Mars naar Tweelingen

Mars, de planeet van passie en agressie gaat los wanneer hij naar sterrenbeeld Tweelingen verhuist voor de komende weken! Mars zorgt ervoor dat we vol passie leven, streven naar onze idealen en zeker strijden voor onze mening. In Tweelingen worden we een stuk flexibeler waardoor we makkelijker meerdere kanten van de situatie kunnen bekijken en frustraties makkelijker los kunnen laten.

Daarnaast wordt het ook makkelijker praten over de situaties, want door Tweelingen wordt communicatie een stuk makkelijker. Maar waarin de flexibiliteit van Tweelingen ons meerdere kanten kan laten zien, staat Tweelingen ook bekend om het zoeken van mentale stimulatie.

In Mars kan dit ervoor zorgen dat we ons gaan verdiepen in meerdere nieuwe passies of hobby’s, maar ook dat we sneller de discussie aan zullen gaan…

Donderdag 4 t/m zaterdag 6 maart

Maan naar Boogschutter

Na de zware, emotionele energie die de Maan in Schorpioen met zich meebracht, zullen we ons de komende dagen een stuk lichter voelen. Dankzij Boogschutter is het voorbij met de emoties van gisteren en focussen we ons op de kansen die er zijn. We zitten in een grote transitie naar een nieuwe wereld, alhoewel dat veel aanpassingsvermogen vereist, biedt het ook een hoop nieuwe manieren om het leven in te vullen.

Waarom astrologie hotter is dan ooit

Kijk dus vooral naar de zaken die jij belangrijk vindt en hoe je ervoor kan zorgen dat deze zaken in je dagelijks leven blijven. Naast meer optimisme, maakt Boogschutter ons ook vindingrijk waardoor je zeker nieuwe inzichten kan krijgen om de wereld van morgen voor je te laten werken!

Zondag 7 maart

Maan naar Steenbok

Na de lichtere dagen, komen ook donkere dagen. Dus na de optimistische dagen met de maan in Boogschutter, gaan we ons meer terugkeren nu de maan de komende dagen in Steenbok staat… In Steenbok voelt de maan soms zwaar aan omdat we de neiging hebben om ons tegen lastige emoties te keren.

De emoties die we voelen, proberen we liever te ontwijken dan te tackelen. Zeker als we ook nog kritisch op onszelf zijn door de druk die we voelen of onszelf opleggen.

Geen makkelijke dagen dus. Het voordeel is wel dat je daardoor productiever en actiever bent. Gebruik deze dagen dus vooral om aan de slag te gaan, het huis schoon te maken of eindelijk je administratie op orde te brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige horoscoop van 1 t/m 7 maart 2021: dít kan je verwachten
Sluiten