De niet-zweverige astro-agenda van 1 t/m 7 juni: zet je schrap

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 1 juni

Maan nog in Weegschaal

De week starten we met de maan in Weegschaal. De maan, met invloed op onze emoties en ons onderbewustzijn, stuurt ons nu naar de vrede en het vinden van de gulden middenweg. Door de invloed van sterrenbeeld Weegschaal worden we een stukje socialer.

We kijken naar de dingen die ons samenbrengen, in plaats van de dingen die ons uiteen drijven. Een goede dag om nog de laatste problemen op te lossen. Geen goede dag om beslissingen te maken, want Weegschaal ziet alles grijs waardoor knopen doorhakken een stuk lastiger zal zijn.

Dinsdag 2 juni & woensdag 3 juni

Maan naar Schorpioen

Schorpioenenmaan! Net zo heftig als schorpioenen zelf, want wanneer de maan in Schorpioen staat worden we gedwongen in onszelf te keren om geconfronteerd te worden met onopgeloste zaken. Het verleden dat we achter ons willen laten, slechte patronen of emoties die je liever wegstopt.

Ook lezen: Matchen jullie sterrenbeelden? Zo gebruik je astrologie om je relatie te verbeteren

Jouw donkere zal meer naar boven komen en dat kan best eens lastig zijn. Daarnaast ontwikkel je een sterkere intuïtie en word je op dit moment juist aangetrokken tot de taboes. Het is daarom een goed moment om die nieuwe piercing te laten zetten of meer te experimenten in bed.

Donderdag 4 juni

Maan naar Boogschutter

Maan, de planeet met invloed op onze emoties brengt ons in hogere sferen wanneer zij in Boogschutter staat. Een tijd van dromen, durven te geloven en optimisme. The sky is the limit!

We worden geprikkeld door alle mogelijkheden die we proeven, waardoor een stukje rusteloosheid wel om de hoek kan komen kijken. Zeker met de volle maan van morgen is een hoop kosmische energie voelbaar. Gebruik vandaag om jezelf voor te bereiden op de volle maan, want wat wil jij nou loslaten?

Vrijdag 5 juni

Volle maan/ maaneclips in Boogschutter

Een vurige volle maan, want Boogschutter is een sterrenbeeld met vuurelement. Deze wordt extra versterkt door de maaneclips, waarbij de aarde tussen zon en maan in gaat staan. Door deze kosmische frictie krijgt de volle maan een extra duwtje om de deur achter je dicht te doen.

Ook interessant: Slecht geslapen? Dat komt misschien door de volle maan

Het is tijd voor een nieuw begin, een nieuw avontuur en zeker een nieuw levenspad. De volle maan staat namelijk in Boogschutter, een echte avonturier die graag geniet van de nieuwsgierige prikkels die nog te vinden zijn.

Maar je kan je alleen richten op een nieuwe reis als je het verleden je niet laat tegenhouden. Of dat nou toxische relaties zijn, slechte gedachten die je tegenhouden of de angst om te falen.

Boogschutter laat ons zien dat morgen niet te voorspellen is, zelfs de komende 10 minuten kunnen onvoorspelbaar zijn. Durf daarom je angsten los te laten, in het diepe te springen en jezelf open te stellen voor alle ervaringen die nog op je pad komen. Want pas na het sluiten van de deur kan je een nieuwe deur openen.

Zaterdag 6 juni & zondag 7 juni

Maan naar Steenbok

Tijd voor een aardse energie! Geen tijd en zin in emotionele drama, want we worden door de maan in Steekbok een stuk praktischer ingesteld. Tijd om de onrust van de volle maan van gister achter ons te laten en te focussen op de zaken die je nog moet regelen. Geen goede energie om vandaag te meeten met de mensen die je hebt gemist.

Door Steenbok kan het namelijk voelen alsof je nog zoveel gedaan moet krijgen waardoor ontspannen niet echt zal lukken. Verzet die afspraken naar dinsdag en woensdag, want dankzij Waterman gaan we weer een stuk gezelliger worden!

Meer astro vibes?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De niet-zweverige astro-agenda van 1 t/m 7 juni: zet je schrap
Sluiten