Maannomade
Maannomade Spirituality 1 feb 2021

De niet-zweverige weekhoroscoop van 1 t/m 7 februari 2021

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 1 & dinsdag 2februari

Maan naar Weegschaal + Venus naar Waterman

We starten de week met een dubbele transitie! De verhuizing van de maan naar Weegschaal zal er de komende dagen voor zorgen dat we meer aandacht hebben voor onze relaties en onze eigen invloed hierop. We hebben behoefte aan contact met anderen, aan gezelligheid en goede gesprekken.

Een maan waarin ons onderbewustzijn ons stimuleert om onder de dekens vandaan te komen en de connectie te zoeken met anderen. Alhoewel connectie met anderen ons vaak veel positieve energie geeft, leert de maan in Weegschaal ons ook om bewust te zijn van onze grenzen in de relaties die veel energie kosten. Voel aan waar je behoefte aan hebt en durf jouw grenzen te bepalen.

Venus in Waterman

Als extra toevoeging aan de maan die ons laat focussen op relaties, verhuist ook Venus vandaag naar Waterman. Venus is de planeet van liefde en schoonheid en in Waterman gaan we dit allemaal door een meer funky brilletje zien. In Waterman gaan we dankzij Venus vrijer naar onze relaties kijken.

Niet dat we nu alle mogelijkheden meer open gooien, maar we worden minder afhankelijk van anderen en kijken vooral naar hoe jouw lover jou daadwerkelijk aanvult. Het geeft nieuwe ideeën over je relatie, maar zorgt er ook voor dat jullie samen naar op zoek gaan naar diepere connecties.

Ook interessant: Astro time! Dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2021

Alhoewel Waterman van nature erg op zichzelf is, komt hij wel graag samen om te sparren met anderen. Met Venus komt dat op het gebied van liefde vast goed… Mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe manieren om je geld te investeren, dan is ook de komende weken de maand dat er bijzondere mogelijkheden op je pad komen.

Niet alleen heeft Venus invloed op relatie, maar ook op de manier waarop we met geld om gaan. In Waterman vind je nieuwe manieren om jouw geld te investeren, bijvoorbeeld alternatief geld of een duurzaam project waar funding voor nodig is.

Woensdag 3 & donderdag 4 februari

Maan naar Schorpioen

Maan naar Schorpioen maakt ons een stuk gevoeliger en diepzinniger. Waar de maan al invloed had op ons onderbewustzijn, wordt deze kwaliteit extra versterkt wanneer de maan enkele dagen in sterrenbeeld Schorpioen staat. De Schorpioenenmaan zorgt ervoor dat onze innerlijke rechercheur naar boven komt en we willen uitzoeken wat er van binnen speelt.

Een goede maan voor meditaties om te helen omdat je onderbewustzijn meer open staat, maar ook voor diepgaande gesprekken met de mensen om je heen. Denk eens na over waar je nu staat in je leven en waar je nog aanvulling of verheldering zoekt.

De inzichten die je tijdens de Schorpioenenmaan zullen misschien niet de makkelijkste zijn, dus geef jezelf de tijd om ze te verwerken

Vrijdag 5 februari

Maan naar Boogschutter

Waar we de afgelopen dagen meer zijn gaan terug trekken door de soms zware energie van maan in Schorpioen, gaan we juist de komende dagen meer uit onze schulp komen. Boogschutter brengt positieve energie met zich mee en laat ons weer richten op de toekomst.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Een maanfase die het vuur letterlijk weer in ons aanwakkert in de vorm van wilde ideeën, spontaniteit en het makkelijker nemen van risico’s. Alhoewel komend weekend waarschijnlijk niet je meest wilde weekend gaat worden, blijft het een weekend om van te genieten en te kijken hoe je ook thuis de spontaniteit er in kan houden.

Steun bijvoorbeeld je favo restaurant door een lunch te bestellen of ga wandelend jouw stad opnieuw ontdekken. Samen komen we deze tijd door en dankzij Boogschutter weten we dat we zelf de slingers moeten gaan ophangen.

Zondag 7 februari

Maan naar Steenbok

Tijd voor serieuze zaken! De maan transitie naar Steenbok zegt dag tegen de slingers en positiviteit en brengt realiteit met zich mee. We voelen meer verantwoordelijkheid en voelen de lasten op onze schouders drukken.  Hierdoor kunnen onzekerheden zich uitvergroten, zeker in de tijd waarin we nu leven.

Alhoewel we dus meer druk voelen, is het voordeel van maan in Steenbok dat we ons makkelijker kunnen afsluiten voor emoties door actief aan de slag te gaan. Een goede dag dus om eindelijk de schuur op te ruimen of je frustraties weg te gooien door de tuin te spitten.

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 1 t/m 7 februari 2021
Sluiten