Maannomade
Maannomade Spirituality 1 aug 2022

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 t/m 7 augustus 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 1 augustus

Maan nog in Maagd

De maan heeft invloed op onze emoties en behoeftes en afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat voelen we ons een tikkeltje anders. Nu de maan nog net een dagje in het sterrenbeeld Maagd staat, worden we ons bewuster van de motivatie die we hebben.

Dé reden waarom je deze maand extra gaat genieten aldus de astrologie

Wat drijft ons nou echt en wat vinden we belangrijk in het leven. Een mooie bewustwording van de talenten die we in onszelf hebben en de drijfveren die we nodig hebben als het een beetje lastig wordt.

Dinsdag 2 & woensdag 3 augustus

Maan naar Weegschaal

Met de maan in Weegschaal zien we de wereld iets meer door een roze bril waardoor we de donkere kanten missen. Zo zijn we een stukje positiever ingesteld, maar vinden we het ook extra belangrijk om aardig te zijn tegen de mensen die we tegen komen. Een goed idee dus om wat vaker met complimentjes te gaan strooien om de liefde om je heen te verspreiden.

Donderdag 4 & vrijdag 5 augustus

Maan naar Schorpioen + Mercurius naar Maagd (tot 25 augustus)

Tijd om onze nieuwsgierigheid te voeden nu de maan een tijdje in Schorpioen zal verblijven. In dit ‘duistere’ sterrenbeeld worden we uitgedaagd om dieper te gaan nadenken en niet te vluchten voor onze problemen. Hierdoor zal je merken dat je wat vaker in gedachten verzonken bent, of dat je sterker droomt.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Niet zonder reden, want elke gedachte en droom vertelt ons meer over wat van binnen speelt. Tijd om goed op te letten dus!

Naast de maan verhuist vandaag ook Mercurius, planeet van communicatie en denkvermogen naar zijn favoriete sterrenbeeld. In Maagd wordt onze denkvermogen, maar vooral analytische kant versterkt waardoor we een nog beter overzicht hebben over wat er gedaan moet worden.

Misschien niet de beste vibe als je op vakantie bent, maar wel zorgt deze transitie ervoor dat je duidelijker kan communiceren en beter weet wat je wilt. Niet alleen handig dus om je carrière een boost te geven door problemen op te lossen, maar ook om je reisplanning extra onder de loep te nemen.

Zaterdag 6 & zondag 7 augustus

Maan naar Boogschutter

Met de maan in Boogschutter voelt elke dag als een nieuw avontuur. Als sterrenbeeld met invloed op onze passie, maar ook onze geest is dit een fijn weekend om in nieuwe cursussen te duiken die je graag wilt volgen.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Elke dag hebben we een nieuwe kans om een nieuw vak te leren, dus waarom niet alvast beginnen met oriënteren? Misschien kan je het wel financieren met het landelijke STAP budget

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 t/m 7 augustus 2022
Sluiten