Maannomade
Maannomade Spirituality 16 mrt 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 16 – 22 maart: dit kan je verwachten van de sterren

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 16 maart         

Maan in Boogschutter

Loop je vast in projecten? Of ben je aan het nadenken hoe je jouw bedrijf nog verder kan laten groeien? De energie van maan in Boogschutter helpt om verder te kijken, op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden, avonturen of paden die je kan bewandelen. Blijf dromen en kijk hoe je deze dromen tot werkelijkheid kan brengen. The sky is the limit!

Mercurius in Vissen

Mercurius! Net uit retrograde en stiekem voelt het alsof hij ons weer komt pesten. Met zijn transitie naar gevoelige maar ook wazige Vissen krijgen de brainskills weer een kick. Mercurius houdt van duidelijke straight forward communicatie zodat ‘ie ook helder kan nadenken, maar met de transitie naar Vissen wordt dat weer iets lastiger.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Vissen is dromerig, spiritueel en denkt graag na over de emoties die een rol spelen. Vooral omdat Vissen zo gevoelig is en daardoor hints en prikkels veel sterker ervaart. Geen hele lekkere combinatie, maar wel een moment om te werken aan de manier waarop je je gevoelens uit.

Met Mercurius in Vissen worden we eigenlijk gedwongen om over onze emoties en gevoelens te praten. Perfect om je relatie naar een volgend niveau te brengen, want communicatie blijft in elke relatie lastig.

Dinsdag 17 maart & woensdag 18 maart

Maan in Steenbok

Na het optimisme van Boogschutter, is het tijd om te werken aan de dromen en plannen die je hebt. Met een flinke motivatie voor succes, kan je de komende dagen flink wat werk verzetten. Geen cheery energie, meer sober maar wel perfect om alles uit jezelf te halen.

Donderdag 19 maart t/m zaterdag 21 maart

Maan in Waterman

Steenboks aanpak is vrij sober en safe. Maar met de energie van maan in Waterman is het tijd om kleine risico’s te nemen door te kijken naar de toekomst. Geen tijd om vast te houden aan dezelfde aanpak, maar tijd om buiten de boekjes te werken en te kijken naar gekke, ongewone of bijzondere ideeën die je verder kunnen helpen.

Ondanks deze motivatie, is de energie van Waterman niet echt lekker om je aan vaste schema’s te houden. Laat je meevoeren door je eigen concentratie!

Lees ook: Wetenschapper én astrologe: een interview met Bedrock’s astrologe Maannomade

Zon naar Ram

Laat het voorjaar maar komen! Met de energie die Ram meebrengt starten we een nieuwe zoncyclus. Ram, als eerste sterrenbeeld brengt de passie en de energie met zich mee die we zo craven in de winter. Een moment om de spontaniteit weer op te pakken en je niet te laten leiden maar juist zelf het leiderschap over te nemen.

Met de passie van Ram leren we te luisteren naar datgene dat juist het vuurtje in ons aanwakkert, datgene dat we echt leuk vinden en niet doen omdat we het moeten doen. Leren luisteren naar je hart!

Zondag 22 maart

Maan in Vissen

Vissen is het laatste sterrenbeeld van de cyclus en perfect om jezelf onder te dompelen in rust. Met de versterkte intuïtie en emoties kan het best zwaar aanvoelen, vooral na de omschakeling van maan in Waterman. Een fijne dag om jezelf terug te trekken in een dagje sauna, zeker met al dat water is dat een perfecte dag om de maanenergie voor je te laten werken.

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 16 – 22 maart: dit kan je verwachten van de sterren
Sluiten