WeekendTip: van film festival tot Balinese brunch en vintage shoppen

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste, duurzaam what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje.

Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Geen paniek. Wij hebben deze week 3 uiteenlopende  what-to-do’s voor je uitgekozen.

2-jarig bestaan van de Kloffiemarkt

Misschien kun je het je nog herinneren. Die leuke tweedehands (designer) winkel die in Amsterdam kwam. Inmiddels is de opening van de Kloffiemarkt alweer 2 jaar geleden. En dat moet gevierd worden! Op zaterdag 3 november viert de Kloffiemarkt haar 2 year anniversary en jij kunt daar bij zijn! Van 12 uur tot 5 uur hebben ze een vol programma georganiseerd.

Van workshops en lezingen tot de vrijheid om te shoppen. Er is genoeg te doen. Schrijf je van te voren wel eventjes in voor de workshops en de lezing. Er is maar een bepaald aantal plekken beschikbaar.

Tweedehands kleding kopen? Hier moet je op letten volgens een expert

Mama Makan Bali Brunch

Mama Makan organiseert met Pris & Eve van We like Bali op zondag 4 november een speciale editie van de wekelijks terugkerende Bali Brunch. Voor €35 p.p kun je genieten van het heerlijke buffet. Heb je liever een buffet inclusief drankjes? Dan betaal je daar €45 p.p voor. Wil je erbij zijn? Reserveer dan nu via de website van Mama Makan. Vanaf half 1 ben je welkom in de Spinozastraat nummer 61.

Naast dat je kunt genieten van het uitgebreide Indonesische buffet bij het DIY Gado Gado station, doe je ook nog iets goeds voor de medemens. De organisatie zamelt geld in voor de slachtoffers van de aardbeving in Sulawesi en verkoopt lottokaarten waarmee je een prijs kan winnen, maar vooral de slachtoffers van het rampgebied helpt.

Da Bounce Urban Film Festival bestaat 5 jaar

Zaterdag 3 november en zondag 4 november staat Pathé Arena (Amsterdam) draait alles om de Afro cultuur en staat alles in teken van films van zwarte regisseurs en acteurs.

Pathé Arena biedt podium voor 35 speelfilms, documentaires en shortfilms. Verwacht films als ‘United Skates’, ‘Love Jacked’ en ‘Behind The Movement’. De films op het festival zijn vaak in een bepaald thema (racisme, LGBTQ, female empowerment en diversiteit in de film en media wereld). Tickets voor DBUFF 2018 zijn verkrijgbaar via dbuff.nl. Genoeg films om uit te kiezen dus tijdens de donkere dagen!

Meer activiteiten voor dit weekend?

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
WeekendTip: van film festival tot Balinese brunch en vintage shoppen
Sluiten