Weekendtip: Happiness yoga bij Sundays Sessions in Amsterdam (en krijg korting!)

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Nog geen plannen dit weekend? Dan moet je in Amsterdam-Oost zijn voor een te toffe Happiness yoga-workshop. Voor een instant boost aan geluk, positiviteit en inspiratie!

Geen betere manier voor een easy Sunday morning dan met een yogasessie. Ook zin in een energieke en gezellige zondagochtend? Ga dan langs bij de allereerste editie van Sunday Sessions in Amsterdam: op zondag 14 juli van 10.30u tot 13.00u. Oh, én je krijgt een speciale Bedrock-korting!

Sunday Sessions in Amsterdam

Sunday Sessions wordt de komende periode vaker georganiseerd op de zondagochtend. Hoe leuk?! De activiteiten staan steeds in het kader staan van lichaam en geest. De locatie is daarbij niet toevallig uitgekozen: het Hyatt Regency hotel in Amsterdam is één van de groenste hotels in Nederland.

Ook interessant: Zo geniet je van een zondag die past bij jouw Ayurvedische type

Aanstaande zondag wordt de aftrap gegeven. De invulling van de eerste sessie is meteen veelbelovend: een yogasessie die ons geluksniveau omhoog tilt.

Kick-off: Happiness yoga met Roos

Over yoga kunnen we weinig negatiefs zeggen. Niet alleen verbetert het je mentale gezondheid, het helpt ook tegen stress en het is goed voor je immuunsysteem. Reden genoeg dus om deze zondag net dat uurtje vroeger uit bed te komen.

Coffee time, perfect moment to think of the important 3 C’s in life: “Choice, Chance, Change.” You must make the choice, to take the chance, if you want anything in life to change. ???

906 Likes, 10 Comments – La Vie De Roos – Roos Aa (@laviederoosaparis) on Instagram: “Coffee time, perfect moment to think of the important 3 C’s in life: “Choice, Chance, Change.” You…”

De happiness yoga sessie wordt gegeven door Roos Aa die je misschien kent van haar kleurige Instagramfeed. Haar passie voor yoga geeft ze door via retreats en happiness workshops waarbij geluk en positiviteit centraal staan. In deze sessie zal ze yoga combineren met elementen van dans en meditatie. Tussendoor is er tijd voor een theepauze en na afloop krijg je yummy vegan snacks en gezonde smoothies.

Speciale kortingscode voor Bedrock-lezers

De eerste editie van de Sunday Sessions met de happiness Yoga van Roos Aa belooft dus een geweldige manier te worden om je zondag mee te in te vullen. En weet je wat helemaal te gek is? Lezers van Bedrock krijgen een speciale kortingscode van €5. Dit is ‘m: BEDROCK5 en koop je via deze link.

Dat is weer eens wat anders dan 20 keer op je snooze-knop te drukken en pas rond de middag te ontwaken. Wij zijn in ieder geval van de partij!

Adres van het Hyatt Amsterdam
Sarphatistraat 104
1018 GV Amsterdam

Meer over yoga?

Luister nu ook naar Bedrock

Geef jij om ook het welzijn van de wereld en wil je graag bijdragen een mooiere plek? Dan is onze nieuwste podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de derde aflevering klimaatjournalist van de Correspondent Jelmer Mommers.

Spoiler: Jelmer vertelt waar de opwarming van de aarde mee begon, dat het niet te laat is en vooral: wat wij kunnen doen. Want dat we iets kunnen doen, dat is zeker. Maar dat we dat nú moeten doen, is nog niet het gesprek van de dag.

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
Weekendtip: Happiness yoga bij Sundays Sessions in Amsterdam (en krijg korting!)
Sluiten