Rosa Bertram
Rosa Bertram Society 1 aug 2019

Bekijk de komende 5 donderdagen IDFA-documentaires in een openlucht bioscoop

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Nog geen plannen dit vanavond? Mooi! Want de komende 5 donderdagen bekijk je de mooiste IDFA-films in – jawel – de buitenlucht.

Middenin het centrum van Den Haag bekijk je spraakmakende, intrigerende en ontroerende films, helemaal in de buitenlucht.

IDFA-films in een buitenbios

Vanaf vanavond zijn er verschillende documentaires en films (heuse IDFA-favorieten) te zien op het buitenterras van Humanity House. Het museum is ook een platform voor educatie waarbij alles draait om humanitaire thema’s.

Een perfecte plek, want de films zijn allemaal verhalen van mensen uit allerlei verschillende werelden.

De filmagenda

De komende weken staan de volgende zorgvuldig uitgekozen docu’s op het programma:

When the war comes

Hieronder zie je alvast een trailer van de IDFA-documentaire When the War Comes. Het is een intrigerende documentaire over de Slowaakse extremistische, paramilitaire groep Svrcek. De Slowaakse Peter komt uit een middenklasse gezin en heeft een goed leven. Toch maakt hij zich zorgen over te toekomst van zijn land, met name de aanwas van immigranten.

Als er oorlog dreigt wil hij goed voorbereid zijn en daarom is hij in zijn vrije tijd de leider van een paramilitaire beweging. Hiervoor worden Slowaakse tieners gerekruteerd. Een bijzonder verhaal.

IDFA 2018 | Trailer | When the War Comes

https://www.idfa.nl/en/film/9d617f31-f949-4a17-8a0f-309887b83d3a/when-the-war-comes Dutch premiere at IDFA 2018 An unsettling portrait of a right-wing paramilitary group of Slovakians, who train in the forest every weekend, preparing for the coming war.

Praktische info over de openluchtbioscoop

De films beginnen pas als de zon onder is (wel zo handig, anders zie je vrij weinig), zo rond 21.30u en duren tot 23.00u op z’n laatst. Ziet het ernaar uit dat het gaat plenzen? Geen probleem, dan verhuist de buitenbios naar binnen!

Kaartjes kosten €8,50 en koop je via de website van Humanity House.

Humanity House
Prinsengracht 8
2512 GA Den Haag

Enjoy!

Luister nu ook naar Bedrock

Bestaat ware liefde? Is het huwelijk niet achterhaald? Is een open relatie helemaal van nu? En is polyamorie een duur woord voor vreemdgaan? In de nieuwste Bedrock Talks interviewen Rosa en Lisanne seksuologe en relatietherapeut Nynke Nijman over de vrije liefde.

Spoiler: Walt Disney en Hollywood laten ons niet bepaald een weerspiegeling van werkelijke relaties en seks zien. Maar, wat moeten we dan wél geloven? Je hoort het in de vierde aflevering van Bedrock Talks!

Tip: Luister de nieuwe aflevering aan het begin van elke volgende maand en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts! Leuk als ons laat weten wat je ervan vond in de reviews!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Bekijk de komende 5 donderdagen IDFA-documentaires in een openlucht bioscoop
Sluiten