Maannomade
Maannomade Mind 9 dec 2019

Astrologie-agenda van 9 tot 15 december: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 9 & dinsdag 10 december

Mercurius in Boogschutter

Wanneer de communicatie- en informatieplaneet Mercurius naar Boogschutter schuift, wordt de energie alleen maar nóg productiever. Boogschutter is een sterrenbeeld dat zichzelf graag uitdaagt om zoveel mogelijk kennis, ervaring en avonturen op te doen. En in Mercurius komt dat zeker tot zijn recht.

We willen meer kennis en ervaringen delen en gaan daarbij duidelijker communiceren. Caching! Ook de manier waarop we informatie verwerken gaat net wat soepeler dan normaal. Een periode om door te knallen op projecten waar je op vastloopt. Pas wel op, want onder de invloed van Boogschutter kan je wel scherper in je woorden zijn. Grote kans dus op flinke directheid zonder nuanceringen… Werk aan je tact dus.

Vind je vast ook leuk: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Maan in Stier

Met de transitie van maan naar Stier nodigt Stier ons uit om het gemoedelijker aan te doen. We zoeken meer comfort op na het harde werken van de afgelopen tijd. Geen momenten om risico’s te willen nemen, want Stier is koppig en ziet beren op de weg. Dus echt tijd om het rustig aan te doen en je klaar te maken voor de volle maan op woensdag.

Met de stabielere emoties (thanks Stier!) is het een tijd om weer in contact te komen met je lichaam maar ook je zintuigen. Geef jezelf een fijne geurende scrub na het douchen of vraag je partner om die massage die je zo ontzettend verdient.

Woensdag 11 & donderdag 12 december

Volle maan in Tweelingen

Met de volle maan in Tweelingen vandaag wordt onze energie gefocust op spontaniteit. Het hele jaar hebben we hard gewerkt en ook veel dingen gelaten. We leven in de 9-5 baan maar missen ook de vrijheid die we hiervoor moeten inleveren. Met de volle maan ligt de focus op het stukje afsluiten en loslaten.

Tweelingen helpt ons om na te denken over het afgelopen jaar en hoe we ervoor kunnen zorgen dat 2020 een vrijer jaar gaat worden. Een jaar waarin we ons mentaal stimuleren, nieuwsgierig worden en weer met een lach door het leven gaan.

Tweelingen is sociaal en houdt van vluchtige babbels, waarbij deze volle maan een sociale wordt! Geen volle maan om je terug te trekken, maar om juist de mensen op te zoeken om nieuwe inspiratie op te doen.

Vrijdag 13 december & zaterdag 14 december

Maan in Kreeft

Na de easy vibe van Stier komt met de maan in Kreeft een stukje rusteloosheid om de hoek kijken. Maan voelt zich erg thuis in Kreeft waardoor we de maanenergie de komende dagen extra zullen voelen. Het is een periode waarin onze emoties een sterkere rol gaan spelen en waarbij we de aandacht shiften van onszelf naar de mensen om ons heen.

Must read: Wetenschapper én astrologe: een interview met Bedrock’s astrologe Maannomade

Maak extra tijd vrij om tijd te besteden met de mensen die je dierbaar zijn, want Kreeft houdt van extra connecten. Vergeet daarnaast ook niet om extra rust voor je zelf in te plannen.

Zondag 15 december

Maan in Leeuw

Na de rustigere dagen van Kreeft worden we verwelkomd door de warme en open energie van Leeuw. Leeuw is vol zelfvertrouwen en dat geeft ons ook een boost. We weten wat we willen en wat we waard zijn en durven dat ook te laten zien.

Een moment om je te realiseren dat je hard werkt om te staan waar je nu bent, want je mag er zeker trots op zijn. De weg was niet makkelijk.

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 9 tot 15 december: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten