Tom Hofland
Tom Hofland Body 2 dec 2016

We hebben een eigen sapje!

[source id="attachment_22578" align="center"]bedrock_juice-3[/source] De wereldgeschiedenis is opgevuld met legendarische momenten. Momenten die verbaasd hebben, ontwricht, geschokt en vertederd. Deze gebeurtenissen hebben de wereld gemaakt tot wat ze nu is. Zo zijn er in de moderne wetenschap ook vijf kantelpunten geweest.

  1. Het commercialiseren van de gloeilamp door Thomas Edison.
  2. De patentaanvraag op telefonie door Alexander Graham Bell.
  3. De eerste mechanische computer die werd gemaakt door Conrad Zuse.
  4. De geboorte van het internet, mogelijk gemaakt door het Amerikaanse leger.
  5. Het toevoegen van paprika aan een sapje door The Cold Pressed Juicery.

En net zoals Alexander Graham Bell er, door een flesje zuur om te gooien, achter kwam dat zijn telefoon werkte (hij riep namelijk in paniek zijn bediende, die hem aan de andere kant van het huis door de telefoon hoorde schreeuwen) moet ook dit laatste een ongelukje zijn geweest. Wie gooit er nu bij zijn volle verstand een paprika in de pers?

Je eigen sapje hebben

Hoe het ook zij: het bleek een gouden greep. De zoete hartigheid van de paprika vermengde zich met het fundament van bataat, de vurige gember, de frisse hoogmoed van de sinaasappel en de o zo nuchtere wortel. Voeg daar een simpele komkommer aan toe et voilà: zo werd The Bedrock Juice geboren, uit geluk en vakmanschap.[source id=”attachment_22657″ align=”center”][/source]

Elke dag met beide benen op de aarde

[source id=”attachment_22658″ align=”center”][/source]

Zo sloegen Bedrock en The Cold Pressed Juicery de handen ineen om jou voortaan elke dag een fundament te kunnen geven: Bedrock Magazine voor het hoofd, en de juice voor het lichaam. Het is maar een sapje, hoor ik je denken. En je hebt gelijk. Maar toch, volgens ons belichaamt dit sapje precies hoe wij bij Bedrock zijn: soms ruiken we misschien naar gazpacho, maar we zorgen ervoor dat je elke dag met beide benen op de aarde staat.

[source id=”attachment_22660″ align=”center”][/source]

The Bedrock Juice

Bedrock bestaat nu bijna 10 maanden dus de hoogste tijd voor een eigen juice, vonden wij zo. In samenwerking met The Cold Pressed Juicery hebben wij daarom de enige echte Bedrock Juice ontwikkeld. Een sapje vol met groenten en een beetje sinaasappel, die stuk voor stuk de bouwstenen vormen voor een goed begin, midden of einde van je (vaak drukke) dag. De juice is gedurende de maand december verkrijgbaar bij alle vestigingen van The Cold Pressed Juicery.

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
We hebben een eigen sapje!
Sluiten