Lisanne de Vaan
Lisanne de Vaan Mind 23 feb 2017

Wauw! In New York is net een héle mooie meditatie studio geopend

Mediteren kun je overal: thuis, onderweg, in de natuur of in de sportschool. Alle plekken zijn geschikt, maar het wordt natuurlijk een stuk leuker als je je in een mooie, mindful omgeving begeeft. De perfecte plek is misschien wel Inscape.

Khajak Keledijan, een succesvol ondernemer uit New York, heeft zijn eigen meditatie studio geopend. De studio heeft de naam Inscape gekregen. Leuk bedacht, want het idee is dat je er kunt ontspannen (escapen) aan de drukte van de stad. Snap je ‘m?

Begeleide groepslessen

Inscape biedt begeleide groepslessen, voor iedereen die kennis wil maken met meditatie. Verschillende takken van meditatie komen aan bod, zoals mindfulness, visualisatie, ademhaling, en mantra’s. In de lobby zijn producten als kaarsen en boeken te koop.

Keledijan was eerst de eigenaar van een luxe kledingwinkel, maar heeft nu een switch gemaakt naar de meditatiewereld. Hoe dit komt? Een vriend raadde hem in 2007 aan om te mediteren en sindsdien haalt hij hier veel profijt uit. Met zijn studio wil hij daarom anderen aanmoedigen om ook te mediteren.

Vliegticket boeken dan maar?

Meer lezen?

Voor iedereen die wil beginnen met mediteren: 5 basisinzichten die je kunnen helpen.

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Plasticvrij leven? Download onze 'How to be... Plastic Free Guide'

Schrijf je in voor de mailing en ontvang dé gids die je helpt duurzamer te leven

Reageer op artikel:
Wauw! In New York is net een héle mooie meditatie studio geopend
Sluiten