Watermelon juice en beachy vibes (bij deze Amsterdamse hotspot vind je het)

Wie weleens in Amsterdam komt, of er woont, weet dat het ehh.. nogal druk is. Kan leuk zijn natuurlijk (want, lekker bruisend), maar soms wil je gewoon even rustig genieten van je kop koffie of lunch, in een relaxte omgeving waar niet alles ‘gehaast’ voelt. Herkenbaar? We’ve found the perfect spot!

We hebben het over de CT coffee & coconuts, een hotspot in het voormalig Ceintuur Theater dat is gebouwd in de roaring 20’s. Hier kun je – weg van alle drukte en prikkels – genieten van een kop koffie, taart, ontbijt, lunch, borrel of diner.

Ben je nogal sfeergevoelig? Dan is dit zeker een plek die je moet bezoeken. De ruimte is super licht en er hangt een positieve vibe. Helemaal ideaal voor op een druilerige dag, of wanneer je met het verkeerde been uit bed bent gestapt. Want I tell you: zodra je de lekkere loungemuziek hoort en de enorme banken met kussens ziet is je chillmodus ‘aan’. En dat slechte humeur? Dat is als sneeuw voor de zon verdwenen.

Afijn, over naar de belangrijke dingen in het leven: voedsel en drank. Want ook dat is wat de coffee & coconuts een fijne hotspot maakt. Je krijgt er tropische verrassingen op je bord (wat dacht je van green velvet taart met anijs specerijen in plaats van red velvet?) en goede koffie, die standaard wordt geserveerd met een dubbele shot espresso. En goed nieuws voor de ontbijtliefhebbers onder ons, want ze serveren een all-day breakfast! Tot half vijf ’s middags kun je genieten van scrambled eggs, kokospannenkoeken of een Granola-ontbijt.

Work & pleasure

Of je nou met een collega koffie wilt drinken, een dinner date hebt of met vrienden hebt afgesproken om te borrelen: bij de coffee & coconuts kun je altijd terecht. Ook om – vanachter je laptop – te werken trouwens. De WiFi is er goed, en met een drankje voor je neus is (flex)werken lang zo slecht nog niet. Inmiddels heb ik een aantal van de sapjes getest, waaronder de CT’s Coconut Dream (een smoothie met banaan, mango, kokoswater, komkommer, limoen, en kokosbloesemsuiker) en de Watermelon Love (een frisse juice bestaande uit watermeloen, limoen, verse munt en ijs). En ik moet zeggen: ze waren stuk voor stuk lekker!

Ook good to know: voor elke verkochte Gorilla Loco (een drankje met onder andere chocolade, bessen en pindakaas) doneert coffee & coconuts één euro aan de Virunga Gorillas, in Congo. Ik weet in ieder geval welke ik de volgende keer ga uitproberen..

Je vindt de CT coffee & coconuts (dagelijks geopend van 08.00 tot 23.00) aan de Ceintuurbaan, op nummer 282-284 in Amsterdam.

Ken je de Flamyngo-app al? Wij slaan alle Bedrock-hotspots op in de speciale Bedrock-lijst in de app. Als je die volgt blijf je up-to-date van onze favorieten.

Meer Bedrock?

Tip! De Vegan Junk Food Bar (nee, een plantaardig dieet hoeft niet altijd gezond te zijn)

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Watermelon juice en beachy vibes (bij deze Amsterdamse hotspot vind je het)
Sluiten