Redactie
Redactie Mind 28 feb 2020

Bedrock is 4 jaar! En daarom krijg je gratis 4 Bedrock wallpapers (voor mobiel én desktop)

Hoera! Bedrock is jarig! Het is alweer 4 jaar geleden dat Bedrock werd opgericht. En kijk eens waar we nu zijn: Bedrock is hét online magazine in Nederland voor een gezonde en bewuste levensstijl met bijna 400.000 unieke bezoekers per maand, er staat een mooie en inspirerende Instagrampagina, er zijn 3 succesvolle podcast-series, ebooks, een écht boek en er zijn nog héél veel ideeën in the making. Dat moet gevierd worden!

VIER JAAR! We nemen jullie graag mee in een kleine recap van de afgelopen jaren én hebben natuurlijk een heel mooi cadeau voor jullie.

Je ontvangt de 4 wallpapers direct (gratis!) in je inbox door je onderaan dit artikel in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Bedrock begins

In februari 2016 richtte ondernemer Nina Pierson samen met online uitgever Wayne Parker Kent (ook uitgever van magazines als NSMBL, Culy, Roomed en Manners) Bedrock op. Bedrock kwam er voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling. Perfectie bestaat niet, en dat is ok. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is!

Met die gedachte werd Bedrock al snel de fundering in het leven voor iedereen die meer wil weten over bewust en gezond leven en schrijft over onderwerpen de pijlers Mind, Body, Better World en inmiddels ook over Travel.

Dit gebeurde er allemaal

In de afgelopen jaren kwamen er Mediatieweken voorbij (met heuse Bedrockmeditaties; kort en lang en verschillende focussen), Zero Waste Challenges, videoseries over ontspullen, in hokjes denken, 3 podcastconcepten waarin we nóg meer de diepte in kunnen dan in in het online magazine, werd er een boek geschreven door oprichter Nina Pierson en oud-hoofdredacteur Josephine Kay, een heuse Reflection & Setting goals guide, organiseerden we een meditatieklas met de Meditation Pop-up en nog véél meer.

Inmiddels valt Bedrock niet meer onder de hoede van Wayne Parker Kent of Nina Pierson, en is Bedrock onderdeel geworden van Mediahuis Nederland.

Met andere woorden: we zijn trots op waar Bedrock voor staat en hoe we onze lezers mogen inspireren. Dat willen we vieren en… we hebben iets voor je. Want wie jarig is, trakteert!

Wallpapers voor mobiel en desktop

Speciaal voor Bedrock’s 4e verjaardag lieten we illustrator Ashja van de Corput (tip: volg Ashja op Instagram) 4 prachtige wallpapers illustreren die jij nú gratis kan downloaden. Je krijgt ze alle 4 in de thema’s: Mind, Body, Better World & Selflove.

Deze wallpapers (achtergronden dus) kun je instellen op je laptop, computer of telefoon.

Kan je niet kiezen (heel begrijpelijk namelijk), stel dan via instellingen op je laptop in dat je achtergrond elke dag (of vaker) verandert!

Download de Bedrock wallpapers

Door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief, ontvang je de wallpapers direct in je inbox. Let op: je moet je aanmelding eerst even bevestigen (check je spam-folder als je geen bevestiging of wallpaper hebt ontvangen).

Oh enneh… Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bedrockmagazine en #bedrockmagazine) als je wilt delen hoe mooi jouw laptop/desktop er nu bijstaat met de mooie achtergrond! We zijn heel benieuwd waar ze eindigen ;-).

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Bedrock is 4 jaar! En daarom krijg je gratis 4 Bedrock wallpapers (voor mobiel én desktop)
Sluiten