Het mooiste dakterras van Amsterdam (voor op je hotspot-lijst)

Je vindt 'm in Amsterdam Oost

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we vanaf nu elke vrijdag de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje.

Wie van de zon houdt, zal van dit dakterras houden. Het dakterras van Nest bevindt zich in Amsterdam oost, bovenop het Casa hotel en studentenwoning en is alleen open met lekker weer, of in ieder geval als het niet regent.

Casa werd eind jaren ’50 opgericht met als doel de woningnood onder studenten op te lossen. Door de kamers gedeeltelijk beschikbaar te stellen aan hotelgasten, kan Casa tot op de dag van vandaag studenten voorzien van betaalbare huisvesting. Dit zorgt voor een unieke en inspirerende mix van mensen.

En het dakterras, dat is er eentje dat helemaal vol staat met mooie planten, gezellige hoekjes heeft én een prachtig uitzicht. Ze serveren lekkere ontbijtjes, broodjes en zelfs poké bowls. Je kunt er ook terecht voor het diner of een borrel.

[source id=”attachment_34667″ align=”none”][/source]

Ken je de Flamyngo-app al? Wij slaan alle Bedrock-hotspots op in de speciale Bedrock-lijst in de app. Als je die volgt blijf je up-to-date van onze favorieten.