Het mooiste dakterras van Amsterdam (voor op je hotspot-lijst)

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we regelmatig de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje. Zoals dit dakterras!

Let op: dit dakterras-concept is niet meer actueel sinds 2018. Je vindt op deze plek nu een ander heerlijk dakterras, genaamd Hopp.

 

Wie van de zon houdt, zal van dit dakterras houden. Het dakterras van Nest bevindt zich in Amsterdam-Oost, bovenop Hotel Casa, waarin door het jaar heen ook studenten wonen. Het is alleen open met lekker weer, of in ieder geval als het niet regent.

Casa werd eind jaren ’50 opgericht met als doel de woningnood onder studenten op te lossen. Door de kamers gedeeltelijk beschikbaar te stellen aan hotelgasten, kan Casa tot op de dag van vandaag studenten voorzien van betaalbare huisvesting. Dit zorgt voor een unieke en inspirerende mix van mensen.

Het dakterras van Hotel Casa

En het dakterras, dat is er eentje dat helemaal vol staat met mooie planten, gezellige hoekjes heeft én een prachtig uitzicht. Ze serveren lekkere ontbijtjes, broodjes en zelfs poké bowls. Je kunt er ook terecht voor het diner of een borrel. Must-visit voor de zomer!

Meer hotspots in Amsterdam

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van inspirerende artikelen en handige tips? Meld je aan voor onze Bedrock Weekly!

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Het mooiste dakterras van Amsterdam (voor op je hotspot-lijst)
Sluiten