Maannomade
Maannomade Spirituality 19 nov 2021

De volle maan van 19 november staat in Stier (en is sterker door de maaneclips!)

Elke volle maan is een moment van reflectie wanneer ze staat te schitteren in de hemel. De maan is tijdens dit hoogtepunt niet alleen maar mooi, maar laat ons ook reflecteren en geeft nieuwe inzichten. Nu ze ook nog eens samenvalt met de maaneclips ervaren we een krachtig en super intens moment waarbij de volle maan van 19 november ons uitdaagt om beter voor ons zelf te zorgen.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren. 

De krachten van de volle maan

In de drukke maatschappij waarin we leven, ligt de stress en de druk om te presteren hoog. Niet alleen door verwachtingen van buitenaf, maar ook door de verwachtingen die we zelf scheppen. We willen het maximale uit het leven halen waardoor het zonde voelt om ook stil te staan bij de lessen die we onderweg leren.

En dat is jammer, want we leren meer van de stilte die we in ons hoofd creëren om nieuwe inzichten te krijgen, dan van de momenten dat we met hoofdpijn het bed in moeten duiken omdat we over onze grenzen zijn gegaan.

Nu de volle maan ons staat te wachten, komen de inzichten die we zullen krijgen precies op tijd! Tijd om in te duiken op de kracht van de komende volle maan.

Wrijvingen

De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn komt tijdens de volle maan tot een hoogtepunt waardoor we haar energie nog sterker voelen! Tijdens de volle maan staat de maan recht tegenover de zon en zitten wij als aarde er midden tussen in.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Tijdens de volle maan van 19 november staat de maan in Stier en de zon in Schorpioen. Twee tegengestelde sterrenbeelden met elk een eigen agenda. Waarbij Stier graag aan alle bloemen ruikt om optimaal te genieten van de dag, is het juist Schorpioen die de bloemetjes niet graag buitenzet. De nuchtere instelling van Stier geeft daarbij ook wrijving aan de emotionele en vurige toon die Schorpioen uit.

Maaneclips

Zowel zon als maan hebben invloed op de zwaartekracht waardoor een wrijving ontstaat die we op aarde voelen. Geen wonder dat de kans groot is dat je tijdens de volle maan sneller overprikkeld of vermoeid bent… Daarnaast valt de komende volle maan samen met een maaneclips.

Alhoewel deze op ons halfrond niet zichtbaar zal zijn, is deze zeker wel voelbaar omdat deze de intensiteit van de volle maan verhoogd. Zeg maar hallo tegen de nieuwe inzichten die je naast vermoeidheid van dit spectaculaire hoogtepunt zullen krijgen!

De volle maan verwachtingen

Waar de volle maan normaal bekend staat om verhoogde emoties en irritaties, is dit dankzij de nuchtere invloed van Stier best een fijne volle maan. Geen onnodige drama, geen hoofd die overuren zal draaien maar wel lessen die je zal leren. En dankzij de nuchtere insteek van Stier zullen het geen onbekende lessen zijn, want diep van binnen weet je zelf wel dat je een grotere behoefte hebt aan stabiliteit en mentale rust.

Slecht geslapen? Dat komt misschien door de volle maan

In de wereld waarin we 24/7 bereikbaar zijn, leren we dat het ook oké is om even niet bereikbaar te zijn of om een social media detox te doen. Maar vooral dat we het rustiger aan moeten doen en ons niet langer moeten laten meevoeren door de stress van het leven.

Er is altijd een keuze en tijdens de volle maan weet je duidelijk welke keuzes je zal moeten maken. Wees dus de rots in de branding en blijf bij je eigen energie door elke dag extra te genieten van al het moois om je heen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De volle maan van 19 november staat in Stier (en is sterker door de maaneclips!)
Sluiten