Maannomade
Maannomade Spirituality 18 dec 2021

De volle maan staat in Tweelingen: alles draait deze dagen om communicatie

Elke volle maan is een moment van reflectie wanneer ze staat te schitteren in de hemel. De maan is tijdens dit hoogtepunt niet alleen maar mooi, maar laat ons ook reflecteren en geeft nieuwe inzichten. Een intens moment waarbij de volle maan van 18 december ons uitdaagt om te werken aan heldere communicatie.

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten!

Meningen overal

Nu iedereen tijdens de pandemie een mening lijkt te hebben over het beleid en de beste stuurlui aan wal staan, is het niet de gemakkelijkste tijd om jezelf te uiten. Weerstand, lastige discussies of onbegrip liggen op de loer als het gesprek weer gaat over het virus, de komende boostervaccins en natuurlijk de nieuwe maatregelen die ons te wachten staan.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van december: de zon in Boogschutter

Door de wrijvingen en vermoeidheid die we allemaal meedragen op dit onderwerp, wordt communicatie lastiger. We willen geen discussie, maar willen toch wel graag onze eigen mening laten horen. Hoe we nog beter met deze situatie om kunnen gaan, leren we tijdens de volle maan die ons te wachten staat.

Niet alleen zullen we reflecteren, maar ook nieuwe tools krijgen om ons verder te helpen. Tijd om in te duiken op de kracht van de komende volle maan.

Wrijvingen

De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn komt tijdens de volle maan tot een hoogtepunt waardoor we haar energie nog sterker voelen! Zowel zon als maan hebben invloed op de zwaartekracht waardoor een wrijving ontstaat die we op aarde voelen.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop 13 t/m 19 december: dít kan je verwachten

Geen wonder dat de kans groot is dat je tijdens de volle maan sneller overprikkeld of vermoeid bent… De volle maan is namelijk het hoogtepunt waarbij we naar binnen gaan keren en gaan reflecteren om te zorgen voor afsluiting. Geen gemakkelijk hoogtepunt dus zeg maar hallo tegen de nieuwe inzichten die je naast vermoeidheid van dit spectaculaire hoogtepunt zullen krijgen!

Tweelingen en Boogschutter

Tijdens de volle maan staat de maan recht tegenover de zon en zitten wij als aarde er midden tussen in. Tijdens de volle maan van 18 december staat de maan in Tweelingen en de zon in Boogschutter. Twee tegengestelde sterrenbeelden met elk een eigen agenda. Tweelingen is goed in kletsen maar minder goed in vertellen over problemen die spelen. Die draait het liefst om de problemen heen.

Boogschutter daarentegen is een sterrenbeeld die altijd de rauwe waarheid op tafel gooit, of deze nou gewenst is of niet. Deze volle maan draait daarbij volledig op communicatie en de aspecten waar we op dit gebied tegenaan lopen. Communicatie is niet gemakkelijk en tijdens de volle maan zal dat zeker zichtbaar zijn.

De wetenschap is om: we slapen écht slechter bij volle maan

Hoe communiceer je over problemen als je deze het liefst zal ontwijken? Hoe zorgen we dat vrienden niet vijanden worden wanneer onze tong het scherpst is? En klopt het verhaal dat we vertellen met hoe we het daadwerkelijk ervaren?

Volle maan verwachtingen

De volle maan zal je een paar dagen voor en na het hoogtepunt nog in je lichaam kunnen voelen, bijvoorbeeld in de vorm van onrustig slapen of sneller geïrriteerd zijn. Tijdens deze specifieke volle maan zal je naast het vele nadenken ook geneigd zijn om sneller een leugen om bestwil te vertellen of door ontwijkingsgedrag te vertonen door de invloed van Tweelingen.

Zeker als het lastig wordt, zorgt Tweelingen ervoor dat we soms kiezen voor de makkelijke uitweg… Alhoewel de volle maan ons flink aan het denken gaat zetten, brengt het ook een stukje positiviteit. Want wat zowel Tweelingen als Boogschutter gemeen hebben is dat ze beide avontuurlijk zijn, impulsief en communicatief.

Wanneer is het volle maan en wat is de invloed ervan?

Een fijne twist zodat je naast de issues rondom communicatie ook kan gaan nadenken hoe je impulsiever en passievoller in het leven kan staan. Zeker na de laatste nieuwe maan van 4 december zijn we wakker geschud om uit onze saaie routine te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De volle maan staat in Tweelingen: alles draait deze dagen om communicatie
Sluiten