Rosa Bertram
Rosa Bertram | LinkedIn Body 15 mei 2020

Toe aan een feestje? Dans erop los met VICE én support je favo artiesten

Na ruim 2 maanden binnen te zitten, het festivalseizoen als sneeuw voor de zon hebben te zien verdwijnen en je de huisfeestjes met je huisgenoot nu wel een beetje zat bent, komt VICE met een tof concept. Een wekelijks feestje op vrijdagavond met een line-up om U tegen te zeggen én een kans om je favo dj’s te supporten. Want een feestje kan iedereen wel gebruiken, helemaal nu we éxtra toe zijn aan ontladen. 

Yes we know, er zijn ergere dingen dan een festivalseizoen overslaan. Toch zijn festivals en de clubscene voor een hele grote groep bijna een subcultuur geworden waar je lekker kan ontladen. Een soort ontsnapping van de echte wereld waarna je maandag ietwat verward maar braaf weer achter je bureau schuift.

En die ontlading kunnen we juist nu in onzekere tijden extra goed gebruiken als je het ons vraagt.

VICE x Club: Isolation Rave

Ons leven ziet er de komende tijd behoorlijke anders uit. Geen festivals. Geen bureau. Wél genoeg online feestjes! Het online magazine en platform VICE laat ons nooit zitten, en al helemaal niet in deze tijden.

De creatieve koppen kwamen bij elkaar en daar rolde een uiterst fijn concept uit. Elke vrijdag wordt er een heuse Isolation Rave georganiseerd omdat hun eerdere virtuele feestjes een groots succes waren.

Ook lezen: De festivals kleuren groen: de trend van duurzaamheid en bewustwording

Het doel van deze virtuele rave is om DJ’s te steunen en ervoor te zorgen dat mensen thuis op een veilige manier kunnen feesten tijdens deze gekke periode. Hoe leuk!

Digitale biertjes en shots

Om ook de muziekindustrie een hart onder de riem te steken en te zorgen dat deze niet geheel stil komt te liggen, kan je daarom ook je favoriete artiesten supporten. Hoe gaat dat in z’n werk?

Je kan via het platform digitale biertjes en virtuele shots kopen! De party vindt plaats op het populairste platform van deze tijd: Zoom. De Zoom-code komt op het Facebook-evenement te staan zodra de online fuif begint.

Vrijdag zal de achtste editie live gaan tussen 14.00u en 04.00u. Je kan de livestream volgen via de Facebook pagina van VICEClubhet evenement of de website.

Extra leuk: er zijn toffe visual te zien tijdens de live stream, dit keer van kunstenaar Elliott Round.

Wil je doneren aan één van je favoriete artiesten of kunstenaars? Dat kan via deze donatie-link.

See you there!

Meer over feesten?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Toe aan een feestje? Dans erop los met VICE én support je favo artiesten
Sluiten