Inspiratie: deze vegetarische voorgerechten zijn perfect voor het kerstdiner

6. Artisjokken met honing-mosterddip (V*)

Afbeelding vegetarisch voorgerecht artisjokken

Weleens een artisjok met dip besteld in een restaurant? Dat lijkt altijd zo moeilijk thuis te maken, mar dat valt hartstikke mee. Het duurt wel even, maar dan maak je in de tussentijd mooi het hoofdgerecht en dessert. Of je gaat gewoon met je gasten kletsen, natuurlijk.

Als je de dip maakt met vegan mayonaise en met agave in plaats van honing, is dit voorgerecht bovendien hartstikke vegan.

Ingrediënten

  • 2 artisjokken
  • 1 citroen
  • Snuf zout
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 theelepel honing

> Bekijk de bereidingswijze hier

Meer verhalen zoals deze? Let's keep in touch!

Het is tijd voor een nieuwsbrief die je verder brengt

Reageer op artikel:
Inspiratie: deze vegetarische voorgerechten zijn perfect voor het kerstdiner
Sluiten