Inspiratie: deze vegetarische voorgerechten zijn perfect voor het kerstdiner

6. Artisjokken met honing-mosterddip (V*)

Afbeelding vegetarisch voorgerecht artisjokken

Weleens een artisjok met dip besteld in een restaurant? Dat lijkt altijd zo moeilijk thuis te maken, mar dat valt hartstikke mee. Het duurt wel even, maar dan maak je in de tussentijd mooi het hoofdgerecht en dessert. Of je gaat gewoon met je gasten kletsen, natuurlijk.

Als je de dip maakt met vegan mayonaise en met agave in plaats van honing, is dit voorgerecht bovendien hartstikke vegan.

Ingrediënten

  • 2 artisjokken
  • 1 citroen
  • Snuf zout
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 theelepel honing

> Bekijk de bereidingswijze hier

Het is tijd voor een nieuwsbrief die je verder brengt (+ ontvang een mindful kleurplaat)

Schrijf je in en ontvang gratis de Bedrock kleurplaat!

Reageer op artikel:
Inspiratie: deze vegetarische voorgerechten zijn perfect voor het kerstdiner
Sluiten