Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Voeding 10 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Aanrader: de vegan Monday’s bij BARDAK in Amsterdam

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we regelmatig de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje. Zoals BARDAK in Amsterdam, waar elke maandag uitsluitend vegan lekkers op het menu staat.

Veganisten opgelet: voortaan wordt maandag een dag om naar uit te kijken. Bardak, een knus restaurantje in de Amsterdamse Pijp, kwam met het overheerlijke idee om op maandag uitsluitend veganistische gerechten voor te schotelen.

Come over, take a seat and let the organized chaos do its work. #bardakamsterdam #organizedchaos

454 Likes, 9 Comments – BARDAK (@bardakamsterdam) on Instagram: “Come over, take a seat and let the organized chaos do its work. #bardakamsterdam #organizedchaos”

Tel Aviv inspired

Met een grote knipoog naar de stad Tel Aviv brengt Bardak de Mediterrane keuken naar Nederland. Het interieur weerspiegelt de gezonde chaos van de stad en de geest van het Midden-Oosten duikt in de kleinste details op.

Join us tonight and eat your vegan heart out. #veganmonday #bardakamsterdam #organizedchaos

277 Likes, 12 Comments – BARDAK (@bardakamsterdam) on Instagram: “Join us tonight and eat your vegan heart out. #veganmonday #bardakamsterdam #organizedchaos”

Vegan Mondays

Het hele menu is om duimen en vingers van af te likken, maar helemaal te gek is het wanneer het luidt: on Mondays, we eat vegan. Daar leent de Israëlische keuken zich natuurlijk prima voor, met producten als hummus en falafel.

Wat kan je dan verwachten op maandag? Vanaf 17:00 uur kan je terecht voor Baked Cauliflower, the good old falafel met tahini of een eigentijdse Mushroom Shawarma. Het zijn aanraders, stuk voor stuk. Ook in plantaardige desserts wordt voorzien, bijvoorbeeld met de Banana Tempura met agavesiroop, dadels en amandelen.

If you’re not going to start eating that, we will. #bardakamsterdam #organizedchaos

560 Likes, 17 Comments – BARDAK (@bardakamsterdam) on Instagram: “If you’re not going to start eating that, we will. #bardakamsterdam #organizedchaos”

 

Goede vibes

En hadden we al gezegd hoe blij je wordt van het vriendelijke en vrolijke personeel? Kan ook niet anders, met al dat lekkers in huis. Kortom: de vibes zitten helemaal goed voor een geslaagde avond en je draagt je steentje bij aan een betere wereld.

Je vindt Bardak in de Ferdinand Bolstraat 12 en is alle dagen geopend.

Heerlijke veganistische hotspots

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aanrader: de vegan Monday’s bij BARDAK in Amsterdam
Sluiten