Josephine Kay
Josephine Kay Welzijn 11 aug 2017
Leestijd: 1 minuut

Tip! De Vegan Junk Food Bar (nee, een plantaardig dieet hoeft niet altijd gezond te zijn)

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we vanaf nu elke vrijdag de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje. Wie aan veganisten denkt, denkt vaak (onterecht) aan super healthy mannen en vrouwen die alleen maar kauwen op slablaadjes. Over het algemeen zijn vegans wel gezonder dan non-vegans, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze niet van cheat meals houden. Althans, zolang ze plantaardig zijn.

Daarom is de Vegan Junk Food Bar de perfecte plek om je ongezonde vegan snack te halen. Met als voordeel dat het nog wel meevalt hoe ongezond het is. Want, vegan.

Oké, vegan én ongezond dus. Maar wat kun je er precies eten? Nou, denk aan heerlijke burgers gemaakt van plant-based beef (wat natuurlijk geen beef is) in combinatie met vegan cheddar en de notoire Vegan Junk Food Bar-saus.

Of ga voor een klassieke shawarma (burger) of frietjes met ‘kaas’ en gefrituurde uienringen. Verder kun je er chicken-nuggets vinden zonder kip, en zelfs bitterballen met mosterd staan er op het menu. En als toetje geniet je van heerlijk ijs met als basis kokosmelk.

Bon appetit!

Je vindt de Vegan Junk Food Bar (zeven dagen per week open, van 12:00 tot 22:00 uur) op Staringplein 22 in Amsterdam. En binnenkort opent er eentje op het Marie Heinekenplein in Amsterdam!

Ken je de Flamyngo-app al? Wij slaan alle Bedrock-hotspots op in de speciale Bedrock-lijst in de app. Als je die volgt blijf je up-to-date van onze favorieten.

Meer lezen

Dit is het mooiste dakterras van Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Tip! De Vegan Junk Food Bar (nee, een plantaardig dieet hoeft niet altijd gezond te zijn)
Sluiten