Er zijn nu vegan Cornetto’s zonder lactose (maar alleen nog maar in Engeland)

wpk-admin 26 jan 2018 Body

Steeds meer zuivelmerken, van melk tot yoghurt tot ijs, komen met een vegan variant - zonder lactose, dus. Zo ook Cornetto. Culy deelt all there is to know.

Hellooo vegan Cornetto

Het beroemde hoorntje met vanille-ijs en chocolade wordt nu in een vegan variant in Engeland uitgebracht. De chocolade is vegan, het ijs wordt gemaakt van soja-melk en het koekhoorntje is zelfs glutenvrij. Verder moet de vegan Cornetto smaken zoals een gewone Cornetto smaakt, aldus de makers.

Vooralsnog zijn de vegan Cornetto’s alleen in Engeland in de supermarkt te koop. Of dit ijsje ook naar de Nederlandse schappen komt, is nog niet bekend.

Bron:
Reageer op artikel:
Er zijn nu vegan Cornetto’s zonder lactose (maar alleen nog maar in Engeland)
Sluiten