Josephine Kay
Josephine Kay | LinkedIn Mind 6 nov 2016

Vanaf nu mogelijk: je favoriete muziek gecombineerd met een goede meditatiesessie

Hoe fijn zou het zijn om naar goede muziek te kunnen luisteren terwijl je ook nog eens tot rust komt? Goed nieuws! De muziek-app Spotify is een samenwerking aangegaan met meditatie-app Headspace.

Een match made in heaven wat ons betreft. Scandinavische gebruikers kunnen zich al abonneren op zowel Spotify Premium en Headspace voor de maandelijkse prijs van 14,99 euro. Zowel Spotify Premium als een abonnement op Headspace kosten normaal gesproken beide 10 euro per maand.

Volgens Spotify vindt de lancering van dit aanbod in Nederland deze maand plaats. Heb je al een Spotify-account, dan kun je een upgrade nemen. Waarom Nederland zo snel na Scandinavië volgt? Nederland is een belangrijk land voor Spotify. Zo vertelt Marc Hazan, vice-president bij Spotify aan Bright.nl: “We hebben een sterke positie op de Nederlandse markt. Begin dit jaar had Spotify een aandeel van 86 procent op de Nederlandse markt van muziekdiensten.”

We schreven al eerder over de Headspace-app. Een perfecte app als je voor het eerst wil proberen te mediteren, maar geen idee hebt waar je moet beginnen. Waarom deze samenwerking is opgezet? Volgens Bright.nl laat Spotify weten dat zijn gebruikers al 22 miljoen playlists rond het thema mindfulness hebben aangemaakt. “Dat enorme aantal toont de grote behoefte van mensen om met behulp van een app geestelijke rust te zoeken”, aldus Hazan

Meer lezen

Als je denkt dat mediteren niets voor jou is, try this.

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Vanaf nu mogelijk: je favoriete muziek gecombineerd met een goede meditatiesessie
Sluiten