WeekendTip: scoor vintage meubels bij de pop-up van Reliving in Amsterdam

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Dit keer: de Reliving Pop-up.

Op zoek naar tweedehands of vintage interieur items? Hop dit weekend dan zeker langs bij de pop-up store van Reliving. Je kent Reliving misschien van hun online platform waarop ze – je raadt het al – tweedehands meubels verkopen. Maar dit keer dus ook offline!

Tweedehands meubels kopen

Waarom zou je de spullen die je nodig hebt altijd nieuw willen kopen? Er zijn immers al zoveel mooie items gemaakt. Vroeger werd er vaak meer tijd gestoken in het maken van meubels en waren deze vaak van goede kwaliteit.

Door het kopen van tweedehands meubels bespaar je ook direct een hoop vervuiling die komt kijken bij de maak van een nieuw product, wat tegenwoordig vaak gebeurt in massaproductie. Daarnaast heb je ook meteen een meubelstuk met een verhaal. Win-win-winsituatie dus!

Must read: 5 must-know tips voor het online kopen van tweedehands meubels

Reliving pop-up store

Waar Reliving normaal gesproken enkel online prachtige meubelstukken met een verhaal verkoopt, heb je dit keer de kans de meubels met eigen ogen te bekijken. Stiekem is dat toch nét wat leuker dan online bestellen en hopen dat het is waarop je had gehoopt!

Daarom vindt er zondag 1 maart een heuse pop-up plaats in Amsterdam.

Extra leuk: er is de hele dag (het event is van 11.00u tot 16.00u) mogelijkheid om interieuradvies te krijgen van stylisten en vind je er zelfs een heuse ruilhoek!

Reliving Pop-Up
Coenhavenweg 6B
1013 BL Amsterdam

Bekijk het Facebookevenement

De toegang is gratis en het parkeren ook!

Meer over tweedehands spullen?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
WeekendTip: scoor vintage meubels bij de pop-up van Reliving in Amsterdam
Sluiten