Tanja Terstappen
Tanja Terstappen Movement 16 mei 2016

Hoe je door te dansen leert loslaten

Danseres Revé Terborg geeft les bij De Bewustzijn School in Amsterdam en vindt dat je pas écht loskomt van je lichaam als je je overgeeft aan muziek en dans. Voor Bedrock laat ze in zes tutorials zien hoe je met dans en muziek je eigen kracht en energie kunt vinden én voelen. Haar zesde – en laatste – film uit deze serie heet: ‘To let go’. https://www.youtube.com/watch?v=NO8nxqxUtcw

Door het accepteren en laten gaan van veroordelingen vertelt Revé hoe ze helemaal in het moment – in de zone – kan schieten.

De lessen die Reve geeft, zijn voor iedereen. Door middel van dans kun je iets kwijt wat niet in woorden is uit te drukken. Het is een hele mooie manier om lichaam, geest en ziel met elkaar te verbinden.

Waarom dansen de ultieme vorm van self-care is

De muziek helpt je contact te maken met je eigen energie en vanuit dat punt verbindt het je met anderen. Door samen te dansen neem je elkaar mee in een opwaartse energie.

Over Revé

Revé Terborg volgde de Jazz-Musical-dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en toerde de wereld over met verschillende moderne theaterdansproducties. Tegenwoordig danst en choreografeert ze voor verschillende dansproducties. Daarnaast geeft ze les in ‘The Energy Movement’ bij De Bewustzijn School.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Hoe je door te dansen leert loslaten
Sluiten