Rosa Bertram
Rosa Bertram Mind 26 aug 2019

Bij dit nieuwe festival op Texel draait alles om persoonlijke ontwikkeling en selfcare

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Dit weekend gaan we op bezoek bij het gloednieuwe festival TipieToe op Texel!

Het mag dan pas maandag zijn, met ons hoofd is het al bijna weekend. De zomer is namelijk nog niet voorbij en daar maken we graag zo lang mogelijk gebruik van! Daarom op de valreep je laatste festival voor dit seizoen.

TipieToe Festival op Texel

Wie denkt dat je op festivals alleen drank, drugs, keiharde muziek en weinig slaap kan verwachten, heeft het mis.

Aankomend weekend op zaterdag 31 augustus & zondag 1 september 2019 vind je op het Nederlandse schiereiland Texel namelijk het TipieToe Festival. Alles draait er om yoga, meditatie, mindfulness, (h)eerlijk vegetarisch eten en drinken, inspirerende talks, workshops én natuurlijk: dans!

Lees ook: Waarom je nu écht aan yoga wilt beginnen (ook als je niet zweverig bent)

Bang dat het een zweverige boel wordt? Geen zorgen, het thema is namelijk down to earth en het draait er juist om om met beide benen op de grond te staan.

Wat kan je er doen?

Het TipieToe Festival werkt deze eerste editie niet met de minste partners samen. Verwacht er onder andere eten van de Hippe Vegetariër, workshops van Rock Your World (over kristallen) en een workshop over ademhalen van Rob Koning.

Verder kan je er cacaoceremonies doen (aanrader!), yoga nidra met de House of Deeprelax, kun je zelfs mindful boxen en lopen er nog tal van experts rond op het gebied van bewust en gelukkig leven.

Er worden ook allerlei lezingen georganiseerd, onder andere rond het kampvuur. Hoe leuk! Oh, én niet geheel onbelangrijk: je kan er massages boeken. En nog véél meer. Je bekijkt hier het hele schema.

De entree is gratis en je koopt kaartjes per workshop. Je bestelt ze alvast hier vanaf €5,-. 

Veel plezier!

Meer over festivals?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Bij dit nieuwe festival op Texel draait alles om persoonlijke ontwikkeling en selfcare
Sluiten