Tessa Ham
Tessa Ham Werk 2 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Werken aan je persoonlijke groei op The Self-Made Summit

Persoonlijke groei is misschien wel één van de belangrijkste aspecten aan een gelukkig leven. Bewust tijd besteden aan je ontwikkeling helpt jou jezelf te pushen uit je comfortzone en niet stil te staan in het leven. Op woensdag 7 maart organiseert Hashtag Workmode een evenement dat helemaal draait om persoonlijke ontwikkeling, maar ook om verbinding en inspiratie.

Persoonlijke ontwikkeling is de bovenste treden in de ‘Piramide van Maslow’. Als aan onze basisbehoeftes als eten, drinken en een veilig leven is voldaan, wil de mens graag leren en zich ontwikkelen. Dat doe je door doelen te stellen, kritisch naar jezelf te kijken en natuurlijk nieuwe kennis op te doen. Op The Self-Made Summit staan top-notch sprekers die hun waardevolle kennis delen.

Wat kun je verwachten?

The Self-Made Summit is een carrière event speciaal voor vrouwen, dat helemaal draait om persoonlijke groei en ontwikkeling. Op de summit komen veel verschillende onderwerpen voorbij: van personal branding en jezelf onderscheiden tot het leren herkennen van je vooroordelen.

Sprekers en workshops

Een hele dag lang bezoek je talks, masterclasses, panels en workshops. Er is zoveel aanbod, dat je zelf je schema kan samenstellen. Maar het event draait ook om verbinding en het ontmoeten van andere vrouwen. Hashtag Workmode gelooft dat vrouwen sterker worden als ze stoppen met concurreren en in plaats daarvan gaan samenwerken.

Duurzaam geluk: wat is het en wat heb je ervoor nodig?

Je verwacht misschien dat een carrière event alleen maar draait om ‘beter worden’, maar op The Self-Made Summit worden ook talks gegeven door mensen als Lucy Woesthoff en Sanny Verhoeven (Sanny zoekt Geluk), die spreken over geluk, schuldgevoel en balans. Ze willen de mythe ontkrachten dat je alles op orde kunt hebben en dat het bij de rest van de wereld (zoals het lijkt op social media) allemaal vanzelf gaat.

Inspirerende vrouwen

De talks en workshops worden gegeven door inspirerende vrouwen, waarvan veel er aan het roer van een bedrijf staan. Maar er is ook een wetenschapper/arts die de belangrijkste redenen noemt die je tegenhouden om je dromen na te jagen. Ook is er een slaapexpert die vertelt waarom (te weinig) slaap invloed heeft op je productiviteit en mentale gezondheid. Wil jij hier bij zijn?

Een regulier ticket (inclusief koffie, thee, snacks, lunch en een borrel) kost €349,-. De hele line-up en meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van The Self-Made Summit.

Verder lezen over persoonlijke groei

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Werken aan je persoonlijke groei op The Self-Made Summit
Sluiten