Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Welzijn 19 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Healthy spot The Meets in Amsterdam is voor 80% plant-based en gebruikt geen suiker

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we regelmatig de fijnste hotspots, met een Bedrock-randje.

In dat rijtje past The Meets Eatery goed thuis. Een gezond restaurant met een menu dat voor 80 procent veganistisch is en waar in geen enkel gerecht suiker wordt toegevoegd. En naast gezond eten is het interieur trouwens ook een pláátje.

The Meets in Amstedam

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds voor het diner, bij The Meets Eatery kun je de hele dag aanschuiven voor een gezonde hap volgens de 80/20 regel: 80 procent plant-based, 20 procent dierlijke ingrediënten.

Mexican burger! #plantbased #plantpower #healthyfood #organic #amsterdam #vegan #vegetarian #healthylifestyle #homemadefood #dairyfree #homemade #vegans #burger ?: @harold13pereira

116 Likes, 6 Comments – The Meets Eatery ☕️?? (@themeetseatery) on Instagram: “Mexican burger! #plantbased #plantpower #healthyfood #organic #amsterdam #vegan #vegetarian…”

V E G A N T W I X B A R ? Toen ik nog niet #plantaardig at, was twix een van mijn lievelings. Toen ik ‘gezonder’ (lees: calorieën tellen) ging eten was de twix als lievelings uitgeschakeld. Sinds 3 jaar eet ik #plantaardig en in een #plantbaseddiet is de twix helemaal uit den boze. Gelukkig heb ik vorig jaar een #vegan #glutenvrij #zondergeraffineerdesuiker variant bedacht. Een bodem van #kokos en #amandel, een crème van #cashew @yogiyousef dadels en #rijststroop met een #ganache van #extrapurechocolade. Exclusief bij @themeetseatery (of bij Willem-Pie zelf bestellen kan natuurlijk ook). Heb jij hem al geproefd? ?: @sharmaine_zandbergen #vegantwix #vegantreats #themeetseatery #veganizing #amsterdamvegan #dutchvegan #whatveganseat #willempiebakery

188 Likes, 11 Comments – Willem-Pie: Vegan Bakery ? (@willem_pie) on Instagram: “V E G A N T W I X B A R ? Toen ik nog niet #plantaardig at, was twix een van mijn lievelings….”

En dat is dan ook meteen wat ons zo aantrekt aan het restaurant: je eet er gezonde gerechten die niet per se allemaal veganistisch zijn, maar voor een gezonde jij én een gezonde wereld is dat ook helemaal niet per se nodig. Zo lang het maar lekker en eerlijk is!

All day heathy food

Afhankelijk van het tijdstip van de dag kun je er van alles eten. ‘s Ochtends staat vooral in het teken van gezonde bowls vol met fruit. Tot een uurtje of 3 kun je je tanden zetten in gezonde en goed gevulde sandwiches en wrap (denk aan asperges met hummus, maar ook aan gemarineerde tonijn).

Maar voor de lunch (en ook ‘s avonds trouwens) kun je ook kiezen voor een overheerlijke veggie-, tonijn-, of beefburger, salade of een soepje.

Ga je voor een uitgebreid diner? Dan is er ook een scala aan gezonde voor-, hoofd- en nagerechten. Onze aanraders: de Twix, Ilaria’s chocolate tart en de avocado lime tart (hallo zoetekauw).

Nieuwe vestiging

Het restaurant heeft inmiddels 2 vestigingen in Amsterdam. Eén in de Amsterdamse Pijp en één in Amsterdam-Oost die net is geopend. Als je wilt eten in een 70’s inspired interieur, kies dan voor de tweede optie. Want zeg nou zelf; het oog wil ook wat.

Je vindt The Meets op het Cornelis Troostplein 3 en op Sumatratsraat 28 in Amsterdam Oost.

Fijne spot in Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Healthy spot The Meets in Amsterdam is voor 80% plant-based en gebruikt geen suiker
Sluiten