Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Gesponsord 21 dec 2018

Handig: met deze test kom je erachter welke levensstijl jij hebt

Naarmate het einde van het jaar nadert, zijn we weer massaal bezig met de zorgverzekering. Maar hoe ontdek je wat jouw wensen en behoeften past? Jij hebt in je leven namelijk met andere dingen te maken dan je buurman of moeder.

Of een zorgverzekering bij jou aansluit, hangt af van een aantal zaken. Zo kun je bepaalde dingen simpelweg belangrijk vinden, maar kan het ook dat je bijvoorbeeld een grote reis gaat maken in 2019 en hier graag rekening mee houdt.

Fysieke én mentale zorg

Wat tegenwoordig steeds meer aandacht krijgt naast de fysieke zorg, is de mentale zorg. Door alle prikkels die vandaag de dag op je afkomen, is het makkelijk om jezelf te verliezen. Met name onder millennials komt het hebben van een burn-out bijvoorbeeld steeds vaker voor.

Interpolis wil jonge gezinnen en millennials hiervan bewust maken. Zaken als het verlagen van stress, goed slapen en een goede relatie met je telefoon zijn hiervoor belangrijk. Om die reden is de zorgverzekeraar verschillende zelfhulp-programma’s gestart om jou te helpen om te gaan met alle prikkels. Iets om over na te denken!

Welke levensstijl heb jij?

Heb je een aanvullende zorgverzekering wel of niet nodig en hoe belangrijk is mentale zorg voor jou? Vragen die aan het eind van het jaar belangrijk zijn om over na te denken. Weet jij al welke zorgverzekering bij jouw wensen en behoeften het beste aansluit?

Door onderstaande test te maken, kom je erachter wat jij belangrijk vindt in het leven en hoe jij door het leven gaat. Ook lekker: de test duurt slechts 3 minuten en met de uitkomst krijg je een helder inzicht in wat jij nodig hebt.


In samenwerking met Interpolis

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Handig: met deze test kom je erachter welke levensstijl jij hebt
Sluiten