Redactie
Redactie Editorial 16 jan 2019
Leestijd: 4 minuten

WANTED: Bedrock is op zoek naar een bewuste social stagiair(e)

Scroll jij maar al te graag over de Instagram van Bedrock en lees je even graag de artikelen? Dit is je kans om meer te leren over het land van social media, en dat natuurlijk helemaal mindful! Vanaf 1 februari 2019 is Bedrock op zoek naar een bewuste en creatieve social mediastagiair(e). Heb je óók designskills? Een dikke pre!

Sta je te poppelen om ideeën te pitchen, social mediatrends te na te jagen en voor meer inspiratie zorgen via de social mediakanalen, zoals het inspirerende Instagramaccount? Check dan hieronder de details van de vacature.

Werken bij Wayne Parker Kent

Wayne Parker Kent is uitgever van enkele van ‘s lands grootste online lifestyle magazines. Of het nu gaat om content voor jonge moeders, foodies, gadgetfreaks, interieurfanaten, trendy mannen of on fleek dames: wij bedienen bijna elke doelgroep, dus hebben altijd een magazine dat bij jouw interesses past.

Voor ons Specialty Cluster (lees: de magazines Bedrock, Culy, Roomed en onze nieuwe titel WorkJuice) zijn we op zoek naar een Social Stagiair(e). Wat houdt dat in? Iemand die feilloos de weg weet tussen alle social kanalen, zich als een hashtag in de Instafeed voelt en snapt wat een EdgeRank is.

Ben jij gedreven om je social trucjes bij ons uit te voeren, maar ook om meer te leren over de inzet van social media en andere online kanalen? Dan zoeken wij jou (en jij ons, we promise).

Klinkt vet! Maar wat wordt er dan precies van een Social Stagiair(e) verwacht?

Als Social Stagiair(e) maak je deel uit van ons digitale redactieteam voor de titels Bedrock, Culy, Roomed en WorkJuice. Je bent dagelijks bezig het beste uit onze social channels te halen. Je onderhoudt onze kanalen en zorgt ervoor dat deze groeien, maar ook dat de verschillende merken goed naar buiten worden gebracht.

Je volgt de trends over social media op de voet en weet als geen ander wat we moeten doen om on top of the game te zijn. Jij geeft onze strategie vorm en optimaliseert deze gaandeweg. Je denkt mee over (nieuwe) formats die goed kunnen werken of het verbeteren van bestaande content.

Je denkt mee over de invulling van de titel, maar krijgt ook de ruimte om zelf unieke content te creëren. Je gaat dus ontzettend veel leren over idee-ontwikkeling, het opzetten van een productie, het creëren van online content, webredactie en veel meer.

Als stagiair(e) bij ons ben je een werknemer. Je wordt betrokken bij het gehele proces van content maken. Brainstormen, vergaderingen en af en toe een persevenement. Je krijgt de ruimte om je eigen grenzen te ontdekken (en daaroverheen te gaan).

Sounds like my kind of party. Hoe kom ik binnen?

  • Je doet een relevante opleiding, zoals (Digitale) Communicatie, Media Informatie & Communicatie, Marketing, Commerciele Economie, Media en Vormgeving etc.
  • Je wordt wild van het wereld wijde web en de kracht ervan.
  • Je kan korte en krachtige teksten schrijven die converteren naar een klik.
  • Je volgt de online ontwikkeling op de voet en snapt social media van voor naar achter en van onder naar boven en… Enfin, je snapt het.
  • Heb je designskills en kun je werken met Illustrator en Indesign? Pré!
  • Je neemt initiatief, bent zelfstandig en wil graag leren.
  • Je bent per januari of februari beschikbaar voor 6 maanden. De officiële startdatum bepalen we natuurlijk in overleg.

En wat valt er te halen?

Natuurlijk krijg je er iets moois voor terug. Naast een passende stagevergoeding en het feit dat je werkt aan je skills en ervaring bij een content(marketing)bedrijf, word je begeleid door professionals.
Bij Wayne Parker Kent hebben wij bijna alles in-house: copywriters, marketeers, content engineers, fotografen en videomakers, designers, redacteuren, developers, strategen, account managers en nog veel meer knappe koppen. Met andere woorden: je doet veel waardevolle kennis op, bouwt aan een puik netwerk en krijgt alle kansen om jouw talent te ontplooien.

Elke dag staat er een heerlijke, uitgebreide (en gezonde!) lunch voor je klaar, kun je koffie drinken alsof je leven ervan afhangt (of thee) en proosten we op de vrijdagmiddagborrel met ons eigen gebrouwen bier (ja, echt!).

Overtuigd?

Stuurt dan een mail naar [email protected] Wij kijken er nu al naar uit om kennis met je te maken!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken (en ontvang gratis het Grote Vegan Kookboek!)

Reageer op artikel:
WANTED: Bedrock is op zoek naar een bewuste social stagiair(e)
Sluiten