Geen tijd om cadeaus te kopen? Deze cadeau-abonnementen bestel je lekker thuis

Winkelstraten in december zijn doorgaans geen plekken waar je je graag wil begeven. Ja leuk, die lichtjes boven de straat, maar je kunt praktisch over de hoofden van mensen lopen. Da’s sowieso nooit leuk, maar vooral niet als je eigenlijk helemaal niet zoveel tijd hebt voor Sinterklaascadeaus kopen. Gelukkig zijn er ook een heleboel alternatieven: wat dacht je van een cadeau-abonnement?

Je kunt de vriendin van je broer natuurlijk gewoon een paar maanden maanden Spotify geven en je schoonmoeder een proefabonnement op haar favoriete tijdschrift, maar er bestaat ook nog een heleboel services die niet alleen origineler zijn, maar ook nog eens lekker duurzaam.

Cadeau-abonnement op Readly

Deze week werd bijvoorbeeld Readly gelanceerd, een abonnement voor de echte tijdschriftgek die eigenlijk óók op papier wil besparen. Met zo’n abo lees je namelijk een heel scala aan tijdschriften online – niet alleen de nieuwste versies, maar ook andere uitgaven van het afgelopen jaar. Hoef je niet te kiezen tussen Delicious en Women’s Health, maar geef je ze gewoon allebei.

Je kunt een abonnement voor 1, 3, 6, 9 of 12 maanden cadeau doen. Het platform zelf proberen? Ze hebben nu een launch offer, waarmee je slechts 99 cent voor 3 maanden betaalt.

Cadeau-abonnement op Kobo Plus

Is degene wiens lootje je hebt getrokken meer van de boeken dan van de tijdschriften? Ook daar heb je natuurlijk een papier-besparende variant van: het alom bekende ebook. Die kun je los kopen, maar ook daar bestaan abonnementen van.

Zo heb je bijvoorbeeld Kobo Plus van bol.com, een service met keuze uit ruim 200.000 ebooks die je gratis kunt lezen. Handig voor mensen met een e-reader, maar het kan ook prima op een tablet of smartphone.

Ook een cadeau-abonnement op Kobo Plus geef je voor 1, 3, 6 of 12 maanden.

Cadeau-abonnement op Storytel

Niet iedereen houdt van lezen, maar dat betekent niet dat ze ook niet van verhalen houden. In dat geval is Storytel een uitkomst! Net als bij Kobo Plus heb je er onbeperkt toegang tot duizenden boeken, alleen zijn het in dit geval luisterboeken. Zo luister je boeken die vrij recent verschenen zijn gewoon lekker voor het slapengaan.

Extra leuk: Storytel heeft meerdere eigen verhalen (Storytel Originals), die regelmatig voorgelezen worden door auteurs zelf en uit meerdere kortere aflevering bestaan.

Storytel is even duur als Readly en Kobo Plus, en wederom per 1, 3, 6 of 12 maanden te bestellen.

Meer Sinterklaastips

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Geen tijd om cadeaus te kopen? Deze cadeau-abonnementen bestel je lekker thuis
Sluiten