Weekendtip: het Seasandstories event in Amsterdam mét een Bedrock panel talk

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar horen volgens ons ook lekker eten, drinken én samenzijn bij. Daarom delen we de leukste what-to-do’s voor dit weekend mét een Bedrock-randje. Wat is een betere weekendtip dan het Seasandstories event waar Bedrock het panelgesprek host?

Bewust omgaan met jezelf én de wereld om je heen, dat is waar Seasandstories voor staat. Een mooier initiatief kunnen we dit weekend niet steunen!

Verwacht aanstaande zondag 13 oktober in Amsterdam een middag vol verdieping, maar ook met genoeg ontspanning. En extra leuk: Bedrock zal de panel talk aan het einde van de middag hosten!

De wereld om je heen maak je zelf

Het evenement – dat wordt georganiseerd door Michelle Dingemanse – draait om jou (want niets zo belangrijk als #selflove) en om de wereld om je heen. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat die er zo mooi mogelijk uit blijft zien?

De wereld om je heen, die maak je zelf

Dat is misschien wel de belangrijkste boodschap die Bedrock wil uitdragen: de wereld om je heen, die maak je zelf. Tijdens het Seasandstories event komt dit thema in alle onderdelen naar voren. Experts komen aan het woord en jullie ook!

Lees ook: Waarom elke vrouw ooit een retreat zou moeten volgen

Seasandstories event

De middag (van 14.00u tot 17.00u) wordt afgetrapt met een heuse yoga en visualisatie door Caroline van Glasbergen. Even later luisteren we naar een inspirerende talk van power woman Anouk Schaap van het selfcare platform Take Care of Your Selfie (wist je dat ze ook contributor is op Bedrock?).

Erna struin je lekker rond op de concious market waar je merken vindt als Fashion for Good en Beauty Kitchen en scoor je er essential oils, tweedehands kleding, kan je een handcoach ontmoeten en vind je er de Plastic Soup Foundation.

Panel talk

Als kers op de taart host Bedrock’s Rosa samen met initiator van het event Michelle Dingemanse de afsluitende panel talk. We vragen experts naar belangrijke thema’s, gaan in gesprek met het publiek en met elkaar.

Er zijn heerlijke hapjes, natuurlijk een samenkomst van bijzondere mensen en je gaat naar huis vol nieuwe ideeën, liefde en een conscious goodiebag.

Luister ook: Bedrock Talks: over (het níét zoetsappige) zelfliefde met selflove-expert Nadja van Osch

Tickets

Wil jij erbij zijn en met ons in gesprek gaan over hoe je de wereld om je heen zélf creëert? Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar via deze link!

Een ticket kost €35 euro en een duo-ticket (voor twee dus) kost €60,-.

Adres van Seasandstories
Cristofori concertzaal
Prinsengracht 583-V
1016 HT Amsterdam

Bekijk hier de website.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Weekendtip: het Seasandstories event in Amsterdam mét een Bedrock panel talk
Sluiten