Lisanne de Vaan
Lisanne de Vaan Mind 21 feb 2017

Samen zorgen voor een familielid? Probeer deze app eens

Voor een familielid zorgen is niet altijd even makkelijk. Tenminste, niet als je zelf een fulltime baan hebt en/of gezin. Gelukkig zijn er handige tools beschikbaar om de zorg te verlichten. Met de Fello app kunnen families onderling afstemmen wie, wat, wanneer doet.

Heb je een hulpbehoevende vader of moeder, dan zijn er een hoop afspraken die gemaakt moeten worden binnen families. En dat kan nogal eens voor verwarring zorgen. Want wie ging er ook alweer met mama mee naar de huisarts? En hoe zat het nou met de controle bij de dermatoloog? Voor al deze (mantel)zorgers is er een oplossing: Fello.

Hoe werkt het?

Samen met familieleden maak je een zorggroep aan. Of eigenlijk met iedereen die een handje wil helpen. Dit kunnen ook vrienden zijn, buren, of professionals uit de zorg. Het idee is dat je samen met deze mensen één nieuwe agenda deelt, waarin alle afspraken staan van degene die hulp nodig heeft. Wat hier zo handig aan is? Je ziet meteen wie wat, wanneer gaat doen. En je ziet ook wat er nog ingevuld moet worden.

Wanneer je aangeeft dat je ergens bij kunt zijn, dan krijgt de rest hier een bericht van. Is er een nieuwe afspraak? Ook dan krijgt iedereen een seintje. Alle vaste afspraken kun je eenvoudig herhalen, en via de chat kun je belangrijke informatie met elkaar bespreken. Weer een zorg minder dus.

De app is zowel voor Android als voor iOS beschikbaar.

Meer lezen?

Waarom de zorg zo duur is (en hoe het beter zou kunnen).

Niets meer missen van Bedrock?

Like hier onze Facebook-pagina en blijf up to date. Of schrijf je in voor de Bedrock-nieuwsbrief.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Samen zorgen voor een familielid? Probeer deze app eens
Sluiten