Tessa Ham
Tessa Ham Psyche 23 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

Een self-care retreat speciaal voor vrouwelijke ondernemers: Rock Your Business

Als ondernemer ben je vaak zo druk met het verspreiden van jouw missie en visie, en jouw bedrijf tillen naar the next level, dat je jezelf niet op de eerste plek zet. Dat is gevaarlijk, omdat jij de motor van het bedrijf bent. Als je niet goed voor jezelf zorgt, zal je bedrijf ook niet kunnen groeien. Self-care is dan ook geen luxe, maar een noodzaak.

Goed voor jezelf zorgen is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Er bestaat een misvatting dat self-care een bezoekje aan de kapper is, een maskertje of een warm bad. Maar het is eigenlijk natuurlijk veel breder dan dat.

Op 8, 9 en 10 november organiseert Rock Your World daarom het allereerste retreat waarbij business en self-care samenkomen: Rock Your Business – Be a female leader. En speciaal voor de Bedrock-lezers is er een leuk extraatje!

Self-care retreat

Wij zijn gek op retreats, schreven we al eerder. Je hebt ongestoord tijd voor jezelf, iets wat er op de één of andere manier door de drukte van het dagelijkse leven thuis nooit van komt.

Dit toffe retreat is speciaal voor de ondernemende vrouw; #womenmpowerment! Middenin de natuur leer je hoe self-care, persoonlijke groei en ondernemen met elkaar verbonden zijn en hoe aandacht voor deze 3 samen jouw gevoel van geluk en tevredenheid kunnen vergroten.

Lees ook: Waarom elke vrouw ooit een retreat zou moeten volgen

Masterminds achter dit weekend zijn expert self-care Hanneke Peeters en female business coach Caroline Glasbergen. Samen hebben zij zelf ook een flink aantal jaar ondernemerservaring. Hanneke als co-founder van Rock Your World en Caroline als founder van Fitsche en New Female Leaders.

Waarom je als ondernemer een retreat zou moeten volgen

En retreat is niet alleen fijn om tot rust te komen, het doet je onderneming ook ten goede. “Als onderneemster leef je in de fast lane en vraag je veel van je lichaam en geest. De wereld om ons heen verandert steeds sneller en sneller. De hoeveelheid prikkels die we dagelijks te verwerken hebben groeit, en tegelijkertijd willen we steeds meer en doen we meer”, vertelt Hanneke. “Niet alleen zelf, maar ook voor elkaar.”

“Het is zo belangrijk om jezelf hierin niet te verliezen”, gaat ze verder. “Om niet alleen te ‘doen’, maar ook te ‘zijn’. Hoe duurzamer je met jezelf omgaat, hoe kwalitatiever de input je kunt leveren in je bedrijf en hoe meer oprechte aandacht je je geliefdes kunt geven.”

Dit staat er op het programma

  • Masterclasses over efficiency, werken vanuit kracht, productiviteit
  • Self-care sessies
  • Een ademsessie van een ademcoach
  • Yin yoga
  • Self-care skin ritual
  • Massages van topmasseuses
  • Onbeperkt toegang tot spa met sauna
  • Een op maat gemaakt self-care pakket
  • Support en steun van de likeminded vrouwen om je heen
  • 3 homecooked gezonde maaltijden

Kortom: een weekend waar je tot rust kunt komen en je even kunt losmaken van je dagelijkse leven, zodat je jouw business en persoonlijk leven van een afstandje kunt bekijken. Even weg van de hectiek om je weer te verbinden met jezelf.

Wil je meer informatie over het retreat? Bekijk de website en stuur dan een mailtje naar [email protected]

Bedrock-extraatje

Als je erbij vermeldt dat je via Bedrock komt, krijg je bij het exclusieve retreat een gratis persoonlijke geboortehoroscoop of crystalreading twv €199,-!

Bedrocks’ Rosa volgde al eerder een crystalreading bij Rock Your World.

Self-care tips tot die tijd

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken (en ontvang gratis het Grote Vegan Kookboek!)

Reageer op artikel:
Een self-care retreat speciaal voor vrouwelijke ondernemers: Rock Your Business
Sluiten