Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Body 20 sep 2018

Bij restaurant Soil of Amsterdam eet je gezonde bowls vol Nederlandse seizoensgroenten

Bij Bedrock zijn we naast een bewust leven ook bezig met een gelukkig leven. En daar hoort volgens ons ook genieten van lekker eten, drinken en samenzijn bij. Daarom delen we regelmatig de fijnste hotspots en restaurants, met een Bedrock-randje. Soil of Amsterdam is zo’n plek. Je schuift er aan voor bowls vol met gezonde seizoensgroenten van Nederlandse bodem.

Heb je zin om lekker uit eten te gaan, maar wil je ook rekening houden met de planeet? Dan moet je naar Soil of Amsterdam. Bij het restaurant in Amsterdam eet je gerechten die lekker, gezond én duurzaam zijn. Oftewel: guilt free uit eten.

Soil of Amsterdam voor je daily dosis groente

Als je bij Soil aanschuift, eet je in de basis plantaardige gerechten. Maar het leuke aan het concept is dat je de gerechten vervolgens kan aanvullen met dat wat jij lekker vindt, om zo ook de vega’s en vis- en vleeseters te voorzien van heerlijk eten. Handig, want zo is er voor iedereen wat wils!

En als je dan kiest voor vis, vlees, ei of kaas bij je gerecht, kan je ervan uitgaan dat de producten ook goed worden geproduceerd. Bij Soil gebruiken de koks lokale, dierlijke producten van kwaliteit, waarvan ze weten dat de dieren goed worden behandeld.

Remember those carrots? Carrot Frenzy Salad Bowl is just perfect for this warm day. Orange-roasted & pickled carrots, samphire, fresh oranges, house greens, chick peas and with our homemade ras al hanout dressing and garlic crunch. Honestly, nothing but boring about these lovely veggies ??? ? @ywphoto

75 Likes, 6 Comments – Soil of Amsterdam ? (@oursoil) on Instagram: “Remember those carrots? Carrot Frenzy Salad Bowl is just perfect for this warm day. Orange-roasted…”

Van gezond ontbijten tot dineren

Bij Soil of Amsterdam kan je elk moment van de dag aanschuiven. Van 8.00 tot 22.00 uur zijn de deuren geopend dus voor zowel ontbijt, lunch, borrel als diner ben je bij de duurzame hotspot aan het juiste adres.

En extra leuk: als je er een glaasje kombucha bestelt, kan je je glas zelf opnieuw opvullen bij de kombucha-tap voorin het restaurant!

“En welk adres is dat dan precies?” Hoor ik je denken. Soil of Amsterdam vind je op:
Bilderdijkstraat 141H
1053 KN Amsterdam

Restaurants met een Bedrock randje?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Bij restaurant Soil of Amsterdam eet je gezonde bowls vol Nederlandse seizoensgroenten
Sluiten