Rosa Bertram
Rosa Bertram Betere wereld 10 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Je kan nú met National Geographic mee op reis (inclusief wetenschappers en fotografen)

Nature lovers opgelet! Vergeet de stedentripjes en roadtrips door Europa eventjes, want vanaf vandaag kan je met National Geographic mee op reis. Ja, je leest het goed. In plaats van de mooie plaatjes te bekijken via hun Instragram-account of in het world famous tijdschrift, kan je nu mee op reis met de beste reisfotografen ter wereld naar de meest bijzondere onderzoekslocaties. 

Waar je tot nu toe vooral via de plaatjes van National Geographic kon genieten van de meest adembenemende en ver-van-je-bed-show locaties, kan je vanaf nu zélf mee met heuse National Geographic Expeditions. Na 130 jaar hun eigen ontdekkingsreizigers naar de verste uithoeken van de wereld te sturen voor de mooiste foto’s én verhalen, kan je nu dus gewoon mee.

Kind voor camera

Een bijzondere kans om de bekende holiday hotspots eens over te slaan en de ongerepte en onbekende natuur in te duiken. Want een flinke dosis natuur en een kijkje in de onaangetaste wereld, zorgt voor ongekend gevoel van geluk.

Op pad met een expert

Maar waar moet je dan precies aan denken, bij een reis van National Geographic? Deze reizen worden niet voor niets National Geographic Expeditions genoemd, want je gaat de wildernis in en op avontuur.

Er worden verschillende reizen en expedities aangeboden van zo’n 8 tot 21 dagen. Je kan op tours met experts, expeditiecruises doen, (kleine) groepsreizen boeken, je eigen reis samenstellen en voor de luxepaardjes onder ons: reizen per privéjet.

Kajakken in Noord-Patagonië of cruisen naar Groenland

Van het kajakken in Chileense meren in Noord-Patagonië tot een wildlife-expeditie op Madagaskar of een cruise naar Antarctica of juist naar Groenland. Meer fan van archeologische schatten of andere culturen? Je kan het in je meest avontuurlijke dromen niet bedenken of National Graphic heeft er een reis bij bedacht.

Waarom natuur een mens zo gelukkig maakt

Reizigers krijgen de bijzondere kans om onderzoeksprojecten te bezoeken die exclusief toegankelijk zijn met dé reisexpert National Geographic. Er zal dan ook altijd een expert mee gaan, zoals een geschiedkundige, een onderzoeker, een wetenschapper, een fotograaf of bijvoorbeeld een marine bioloog, en natuurlijk een echte local.

Walvis en duiker

De bescherming van de bestemming

De experts leren je over de cultuur en de natuur van je bestemming. Op absolute nummer één staat in elk geval de bestemming. Op de reis zet je je in om het karakter en de integriteit van de bestemming te beschermen.

Goedkoop zijn de reizen echter niet, ze lopen op tot een paar duizend euro. Je krijgt er wel een hoop voor terug: alle activiteiten, transfers per boot, auto of welk vervoersmiddel dan ook, de accommodatie en alle maaltijden. En natuurlijk de kennis van de experts en toegang tot bijzondere plekken. Wij staan al te trappelen!

Benieuwd welke reizen er allemaal zijn? Bekijk alle bestemmingen en details hier. Meer info? De reisorganisatie Avila Reizen is de reisagent voor National Geographic Expeditions in Nederland.

Reisinspiratie nodig?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Je kan nú met National Geographic mee op reis (inclusief wetenschappers en fotografen)
Sluiten