Rosa Bertram
Rosa Bertram Psyche 23 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

Download gratis Bedrock’s Reflection & Settings goals guide 2019/2020

Weet je nog, toen je vorig jaar al je goede voornemens braaf opschreef en ze dit jaar écht wilde gaan volbrengen? Grote kans dat je – net als wij – na een paar weken de handdoek in de ring gooide. Het bleek toch iets te enthousiast om én meer te sporten én meer boeken te lezen én tja, eigenlijk de rest van je lijst te realiseren. Dat kan beter! Speciaal daarom stelden we een heuse Reflection & Setting goals guide op. Gewoon gratis. Bomvol tips, oefeningen, interessante weetjes en illustraties. Zoals je van Bedrock gewend bent.

De guide bekijk je super makkelijk vanaf je tablet, laptop of telefoon, maar je kan ‘m natuurlijk ook uitprinten als je het fijn vindt. Dat raden we trouwens wel aan, omdat er een paar uitgebreide invul- en tekenoefeningen inzitten.

Je ontvangt de guide direct (gratis!) in je inbox door je onderaan dit artikel in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Bedrock’s Reflection & Settings goals guide

Wat kan je verwachten van deze guide? De guide is een soort mini-boekwerk over reflecteren en doelen stellen. Dat leek ons wel een goede timing, zo aan het eind van het jaar.

Want waarom lijken die goede voornemens nooit te lukken? En hoe kom je nou écht verder in je leven? Zowel in privé als in je carrière?

Reflecteren

“Het stellen van doelen mislukt niet zomaar,” vertelt Bedrock’s lifecoach Zayra Muller. Pfoe, dat scheelt weer, het ligt dus niet helemáál aan ons. Wat gaat er steeds mis?

Het zit ‘m hierin: als we doelen willen behalen, zullen we eerst moeten reflecteren. Dat klinkt misschien suf of abstract, maar dat is het allesbehalve.

Doelen

Sterker nog: door af en toe stil te staan en na te gaan waar je nu eigenlijk staat in je leven, waar je mee bezig bent en waar je graag naar toe zou willen, creëer je ruimte voor groei. En groei staat gelijk aan geluk.

Om je daarbij te helpen, hebben we deze heuse Reflection & Setting goals guide opgesteld. Inclusief tekst en uitleg over het nut van reflecteren en doelen stellen, oefeningen, quotes, illustraties en ruimte om je geest de vrije loop te laten gaan.

Oefeningen

Per thema komen er verschillende vragen en oefeningen aan bod. Deze hebben we opgesteld samen met lifecoach Zayra Muller.

Je kan deze guide rond de jaarwisseling gebruiken, maar je kan ‘m natuurlijk ieder moment van het jaar inzetten. Zie het als een soort leidraad waar je altijd op kan terugvallen.

Cadeautje

Download je deze guide, dan maak je meteen kans op een gratis coachingsessie met onze coach Zayra! We maken de winnaar voor eind januari bekend.

Download de Reflection & Settings goals guide

Door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief, ontvang je de guide direct in je inbox. Let op: je moet je aanmelding eerst even bevestigen (check je spam-folder als je geen bevestiging of guide hebt ontvangen).

Oh enneh… Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bedrockmagazine en #growwithbedrock) als je een oefening van ons op Instagram zet! We vinden het altijd leuk om te zien hoe jullie groeien!

?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Download gratis Bedrock’s Reflection & Settings goals guide 2019/2020
Sluiten