Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 30 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Podcasttip: relatietherapeut Nynke Nijman interviewt Bedrock’s Rosa & Lisanne

In de trein, op de fiets of gewoon lekker thuis op de bank: oordopjes in en je favoriete podcast aan. Met één druk op de playknop zijn we wijzer over verschillende wereldzaken. Podcasts zijn niet voor niets populairder, en vooral handiger, dan ooit. Daarom tippen we af en toe een goede podcastshow. Deze keer: Bedrock’s Rosa en Lisanne waren te gast in de podcast van relatietherapeut Nynke Nijman.

Ditmaal waren de rollen omgedraaid en waren het niet Lisanne en Rosa die de vragen stelden aan een expert, nu stelde de expert de vragen aan hén. En dat leverde een bijzonder eerlijk gesprek op.

De podcast van Nynke Nijman

Nynke Nijman ken je misschien omdat ze eerder te gast was in één van de eerste Bedrock Talks podcast-afleveringen over liefde, monogamie en seks. We mochten haar het hemd van het lijf vragen en dat was om rode oortjes van te krijgen!

Maar nu was het onze beurt om met de billen bloot te gaan en haar vragen over seks, liefde en relaties open en eerlijk te beantwoorden.

In het kader van taboes doorbreken en kwetsbaarheid schoven we (toch ietwat zenuwachtig) aan tafel en deelden eerlijk onze kijk op het romantische leven.

Het werd een mooi, leerzaam en tegelijkertijd kwetsbaar gesprek waarin Nynke genuanceerd haar vragen als psycholoog, relatietherapeute én seksuologe aan ons stelt.

Benieuwd? Je luistert de podcast nú op Spotify.

Meer podcasts die je verder brengen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Podcasttip: relatietherapeut Nynke Nijman interviewt Bedrock’s Rosa & Lisanne
Sluiten