Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 14 mei 2020
Leestijd: 1 minuut

De podcast ‘Oprah’s SuperSoul Conversations’ is verslavend goed

In de trein, op de fiets of gewoon lekker thuis op de bank: oordopjes in en je favoriete podcast aan. Met één druk op de playknop zijn we wijzer over verschillende wereldzaken. Podcasts zijn niet voor niets populairder, en vooral handiger, dan ooit. Daarom tippen we af en toe een goede podcastshow. Dit keer: Oprah’s SuperSoul Conversations. 

Dat we veel van power woman Oprah kunnen leren, is al jaren geen nieuws meer. Haar boek, interviews en tv-shows zitten stuk voor stuk bomvol levenslessen.

Tot ons groot genoegen heeft ze inmiddels ook een podcastshow!

Oprah’s SuperSoul Conversations

De podcastserie bestaat al een aantal jaar en heet Oprah’s SuperSoul Conversations. Na de Oprah Winfrey Show zal het je niet verbazen dat ze ook in de podcast in gesprek gaat met interessante gasten.

Zo gaat ze met bekende auteurs, spiritueel leiders, experts op het gebied van welzijn en gezondheid maar vooral mensen met een boodschap. Allemaal om het antwoord te achterhalen op grote levensvragen die je een stap dichterbij jezelf brengen, zo zegt ze zelf.

En Oprah zou Oprah niet zijn als niet de minste gasten zouden aanschuiven. Eerder sprak ze bijvoorbeeld met  Eckart Tolle, Brené Brown, Lady Gaga en Michelle Obama en dat lijstje gaat eindeloos door! Je begrijpt: wij zijn groot fan!

De interviews duren ongeveer tussen een half uur en uur, dus je hebt genoeg luistermateriaal voor de komende tijd!

Je luistert Oprah’s SuperSoul Conversations op Spotify:

Meer inspirerende podcasts?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
De podcast ‘Oprah’s SuperSoul Conversations’ is verslavend goed
Sluiten