Jeroen van Lokven
Jeroen van Lokven Nieuws 20 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Pharrell Williams komt met vegan cosmeticamerk voor alle huidkleuren én genders

Goed nieuws mag wat ons betreft vaker gedeeld worden, daarom het goede nieuws van vandaag: Pharrell Williams komt met een eigen huidverzorgingslijn die geschikt is voor iedereen. De lijn wordt genderneutraal, voor elke huidskleur én helemaal vegan.

Zanger Pharrell Williams heeft laten weten dat hij binnenkort zijn huidverzorgingslijn gaat lanceren. De lijn gaat Humanrace heten. Hiermee wil hij laten zien dat verzorgingsproducten geschikt zijn voor ieder mens.

De producten die Pharrell Williams gaat uitbrengen

Niemand kan er omheen dat de 47-jarige zanger een stralende huid heeft, en nu wordt eindelijk zijn geheim gedeeld. De lijn kwam namelijk tot stand in samenwerking met dermatoloog Elena Jones, die Pharrell al meer dan 20 jaar behandelt.

Voor zover bekend gaat Pharrell 25 november 2020 3 huidverzorgingsproducten uitbrengen. Een gezichtsreiniger op basis van rijstwater, een exfoliant van lotusenzymen en een hydraterendecrème met sneeuwpaddenstoelenextract.

Het hele ritueel (van alle producten) zal in totaal zo’n 3 minuten in beslag moeten nemen. Niet gek, als je er er zo’n huidje als die van Pharrell voor terugkrijgt.

Lees ook: Amsterdam opent nieuwe winkel met vegan & clean huidproducten uit Zuid-Korea

Huidverzorging voor iedereen

De producten staan symbool voor het nastreven van welzijn van alle mensen én de planeet. Humanrace gelooft dat elk individu de potentie heeft om zichzelf beter te begrijpen en om doelen om te zetten in daden. Het doel van Humanrace is om de mens te helpen bij deze zoektocht.

Waarom is het dan voor iedereen? Humanrace wil de producten aanbieden voor elk type huid, ongeacht de textuur of gevoeligheid. De productlijn zal geen noten en zaden bevatten en zal volledig volgens de Europese richtlijn (die 1300 ingrediënten verbiedt) zijn.

Pharrell Williams wil laten zien dat er niks mis is met mannen die om hun huid geven. Volgens hem is de verzorging van je huid universeel.

En wat maakt goed voor de planeet? Ten eerste bevat de lijn geen dierlijke producten of plastic deeltjes. Daarnaast worden de verpakkingen van 50 procent gerecycleerde materialen gemaakt en kunnen de groene tubes opnieuw gebruikt worden.

Must read: Handig! Met deze app scan je of er microplastics in je cosmetica zitten

Pharrell is niet de enige

Pharrell is overigens niet de enige celebrity die zijn eigen merk voor huidverzorgingsproducten uitbrengt. Zo bracht Selena Gomez eerder dit jaar een vegan en dierproefvrije skincare uit. En was ook Rihanna hem voor met een genderneutrale lijn geschikt voor alle huidskleuren. Dat vinden wij goed nieuws!

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij met liefde voor jou maken.

Reageer op artikel:
Pharrell Williams komt met vegan cosmeticamerk voor alle huidkleuren én genders
Sluiten