Nutrition 15 apr 2019 Rosa Bertram

Sloof je uit tijdens Pasen met deze 5 vegetarische brunchrecepten

1. Zachtgekookte eieren met broodsoldaatjes

stukje brood gedoopt in ei

Dit gerecht is voor iedereen die het simpel wil houden. Je kent ze misschien nog wel van vroeger: de zachtgekookte eitjes waarin je een knapperig stukje brood dipt. Classic! Onze tip? Ga voor zacht/half zachte gekookte eieren waardoor het eigeel smeuïg blijft.

Zorg wel voor biologische, vrije uitloopeieren! Benieuwd of je juist voor de witte of bruine eieren? We leggen verschil uit in dit artikel.
> Bekijk het volledige recept van Culy.

Het is tijd voor een nieuwsbrief die je verder brengt (+ ontvang een mindful kleurplaat)

Schrijf je in en ontvang gratis de Bedrock kleurplaat!

Reageer op artikel:
Sloof je uit tijdens Pasen met deze 5 vegetarische brunchrecepten
Sluiten