Lisanne de Vaan
Lisanne de Vaan Partnerbijdrage 22 dec 2016
Leestijd: 2 minuten

Overstappen naar een nieuwe zorgverzekering? Laat je goed informeren

Bij Bedrock houden we ervan onze zaken op orde te hebben, zodat we meer tijd over hebben en kunnen genieten van de belangrijke dingen in het leven. Eén van de dingen die je voor het einde van het jaar moet doen is het regelen van je zorgverzekering. Jaarlijks stappen er ongeveer een miljoen Nederlanders over naar een andere zorgverzekering. Waarom zoveel mensen dat doen? Het is voornamelijk een geldkwestie. Naar een andere zorgverzekering overstappen kan je veel opleveren, omdat de zorgpremie per verzekeraar sterk kan verschillen. Maar er zijn natuurlijk ook andere overwegingen die je kunt maken. Zo kan bijvoorbeeld de service van een zorgverzekeraar een belangrijke reden zijn om te wisselen.

Weet je nog niet welke zorgverzekering het best bij je past? Dan is het de hoogste tijd om hier goed over na te denken. Mocht je willen overstappen, dan heb je nog maar een paar dagen om dit te regelen. Vóór 1 januari moet je oude zorgverzekering zijn opgezegd. Een nieuwe zorgverzekering afsluiten kan tot 1 februari 2017.

Anderzorg zorgverzekering

Een zorgverzekering zonder al te veel gedoe is fijn. En dat is precies wat ze bij Anderzorg doen. We sluiten ons aan bij hun visie: minder gedoe, meer #deleven. Dit zijn de pluspunten van Anderzorg:

  • Ze bieden een scherpe prijs. In 2017 ben je verzekerd voor € 102 per maand (bij € 385 verplicht eigen risico), of zelfs minder wanneer je kiest voor een hoger eigen risico. Hiermee biedt de zorgverzekeraar al zeven jaar op rij één van de laagste premies van Nederland.
  • Je kunt het verplicht eigen risico gespreid betalen in 10 maandelijkse termijnen, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.
  • Je kunt alles makkelijk online regelen. In Mijn Anderzorg kun je 24 uur per dag eenvoudig en veilig je eigen verzekeringsgegevens bekijken en beheren. Ook online declareren is heel eenvoudig. Dit kan gewoon via een app op je mobiele telefoon, wanneer het jou uitkomt.
  • Als je bij Anderzorg aangesloten zit kun je terecht bij elke huisarts en tandarts en in elk ziekenhuis.
  • Heb je een vraag? Dan helpen ze je supersnel. Online zijn ze te bereiken via Facebook, Twitter en Whatsapp, maar je kunt natuurlijk ook gewoon bellen.
  • Je kunt je eigen zorgpakket samenstellen, wel zo makkelijk. Benieuwd naar de premie die je zou gaan betalen? Je berekent ‘m hier!

Meer lezen?

Pleidooi voor klein geluk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Overstappen naar een nieuwe zorgverzekering? Laat je goed informeren
Sluiten